Presidentskandidaat Joe Biden met mondmasker.
Volledig scherm
Presidentskandidaat Joe Biden met mondmasker. © REUTERS

Joe Biden niet naar Democratische conventie in Milwaukee voor nominatie door coronavirus

Presidentskandidaat Joe Biden zal deze maand niet naar Milwaukee reizen om de Democratische nominatie op de partijconventie te accepteren, vanwege bezorgdheid over het coronavirus. De voormalige vicepresident van Barack Obama zal zijn aanvaardingsrede houden in de staat Delaware waar hij woont, zo deelde zijn partij mee. Details worden later vrijgegeven. 

4 reacties

  • Christine Laevers

    4 jaar geleden
    Als Biden een competent team medewerkers heeft die blijft, dan zie ik geen enkel probleem. De running-mate blijft op zich wachten en daar zal een goede reden voor zijn. Die persoon zal 'president' worden tijdens het eerste mandaat van Biden. Liever dat dan een 'duivenkot' Witte Huis. De VS hebben stabiliteit en eenheid nodig.
  • Lucien Switten

    4 jaar geleden
    Ze willen natuurlijk zo lang mogelijk vermijden dat de dementie van hun kandidaat te zichtbaar wordt. Er is hier terechte kritiek op Wouter Beke als zwalpende kapitein op een stuurloos schip. Stel je voor wat er zou gebeuren met "sleepy joe biden" aan het roer ...
  • Jacques-Philippe Leclerc

    4 jaar geleden
    De arts die een veelgebruikte test (The Montreal Cognitive Assessment) heeft ontwikkeld die screent op vroege tekenen van dementie en de ziekte van Alzheimer, zegt dat cognitie 'een relevante vraag' is tijdens presidentsverkiezingen met vermoedelijke kandidaten ouder dan 70 jaar. Trump nam deze test zonder enig probleem, Joe Biden weigert deze dementie test te nemen..
  • Guy Bekaert

    4 jaar geleden
    Is een schande dat Amerika mensen van deze leeftijd moet opvoeren als kandidaat president , en daar bedoel ik geen discriminatie naar ouderen mee .