De handschoenen van Florian Sénechal.
Volledig scherm
De handschoenen van Florian Sénechal. © @FlorianSenechal

"Gooi hem in de gevangenis": Lefevere en Evenepoel snoeihard voor Groenewegen - Ploegmaat Sénéchal bood eerste hulp

De crash van Fabio Jakobsen in de Ronde van Polen hakt erin. Patrick Lefevere en Remco Evenepoel zijn bijzonder hard voor Groenewegen op Twitter. Ondertussen postte ploegmaat Florian Sénéchal een foto van de handschoenen waarmee hij Fabio Jakobsen te hulp schoot.

32 reacties

  • rony de bilde

    4 jaar geleden
    Lefevre vergeten dat tom steels in volle spurt zijn drinkbus naar een andere renner gooide vele jaren geleden dan hoorde ik u niets zeggen serieus blijven aub
  • WIM MEGANCK

    4 jaar geleden
    Ik hoop dat er geen enkele renner nog wil starten in een wedstrijd waaraan groenewegen wil deelnemen als hij niet levenslang geschorst word, want dat verdiend hij.
  • Fonz Ooms

    4 jaar geleden
    Enkele jaren geleden reed dezelfde Groenewegen ook Oliver Naessen in de dranghekken in volle sprint. De koetskommisarissen vonden er niks verkeerd aan. Ja , dan denk je dat alles mag natuurlijk. Naessen had toen heel veel geluk.
  • robert dumortier

    4 jaar geleden
    Zulke renners horen niet thuis in het peloton het is biet de eerste keer dat hij zich zo gedraagt! verwijder zo iemand uit de wielrennerij daar komen doden van!
  • Charles Decaluwe

    4 jaar geleden
    Een domme fout van Groenewegen, maar is daarmee geen crimineel. Hij zal zwaar gestraft moeten worden, maar daarna ook weer de kans krijgen om te wielrennen. De uitlating van Lefevre is daarmee buiten proportioneel voor een teammanager, en niet gepast. Ditzelfde geldt voor de uitlating van Evenepoel, waarbij het goed is dat zijn twitter-reactie is verwijderd. Zou ook met de reactie van PL moeten gebeuren. Verder heeft ook naast Groenewegen ook de organisatie blaam met een dalende aankomst.