Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Belgen die naar Verenigd Koninkrijk reizen moeten vanaf zaterdag in quarantaine na aankomst - Vlaanderen kleurt donkeroranje op Europese kaart met besmettingen

Het gemiddelde aantal besmettingen met het coronavirus in ons land is opnieuw toegenomen, naar gemiddeld 530,9 per dag tussen 27 juli en 2 augustus. Dat is een stijging van 49 procent in vergelijking met de vorige week. Dat blijkt vandaag uit de gegevens van gezondheidsinstituut Sciensano. In totaal zijn in België al 71.158 mensen besmet geraakt met het coronavirus.

25 reacties

  • Paul Philippaerts

    4 jaar geleden
    Goed zo uit het vk wegblijven. Belgen zouden overal moeten geweigerd worden. Dat is zelfs goed voor de Belgische economie.
  • Patrick Vandeputte

    4 jaar geleden
    Opvallend, zowel in België, Duitsland, Oostenrijk, Griekenland en ook nog andere landen heb je groepen besmette personen in vleesverwerkingsbedrijven en slachthuizen.
  • Kjell Van daele

    4 jaar geleden
    Zo moet da zijn, maar sluit toch aub de grenzen, veel miserie gespaard z, blijf in uw kor en eigen land e
  • Marc Van Den Berghe

    4 jaar geleden
    Geen rood maar "donker oranje", komt er nu nog een kleurtje bij?! Wat voel ik mij veilig in Spanje... groetjes.
  • Ben Vandevenne

    4 jaar geleden
    Op het Kroonplein in Merksem zijn 2 cafés. Beide met een bord bediening aan de toog. Hallo Corona regels. Op het plein groot aantal mensen zonder mondmasker of masker onder de neus. Zo gaan we het zeker halen