Netflix
Volledig scherm
© Netflix

Netflix-ster Daisy Coleman (23) onverwacht overleden: “Ze is nooit hersteld van wat haar werd aangedaan”

ShowbizzDaisy Coleman, die te zien is in de Netflix-documentaire ‘Audrie & Daisy’, is onverwacht overleden op 23-jarige leeftijd. Volgens haar moeder stapte Daisy zelf uit het leven omdat ze bleef worstelen met haar donkere gedachten. Daisy werd in 2012 op 14-jarige leeftijd verkracht op een feestje, maar niemand werd ooit verantwoordelijk gehouden voor de feiten. In ‘Audrie & Daisy’ vertelde Coleman openhartig over de lijdensweg die ze moest afleggen.

12 reacties

  • geert Jonckheere

    4 jaar geleden
    Levenslange opsluiting is de enige correcte straf!
  • Severine Degreef

    4 jaar geleden
    Beste Hella, in de lessen levensbeschouwing wordt er uitgebreid aandacht besteed aan (voorkomen van) grensoverschrijdend gedrag.
  • Hella Van Genechten

    4 jaar geleden
    Men zou de seksuele voorlichting in de scholen kunnen aanpassen. Ipv alleen het fysieke van seks toe te lichten, zou men beter ook voorlichten over ‘wat is toestemming’ en ‘wat is verkrachting/seksueel misbruik’. Maar dat weten de meeste volwassenen nog niet eens.
  • Eva Vandenbon

    4 jaar geleden
    Ouders moeten hun zonen goed opvoeden met respect voor het andere geslacht. Verkrachters moeten zwaar gestraft worden en het is ook belangrijk dat vrouwen geen verkrachtingen verzinnen in het belang van vrouwen die het helaas meemaken.
  • Elke De Vleeschouwer

    4 jaar geleden
    Dat is de nagel op de kop. Ik heb ook iemand vergeven omdat negativiteit gewoon doorgegeven word van mens tot mens. Net zoals positiviteit... Karma, zo werkt het. Hoe meer negativiteit een ander wordt aangedaan hoe meer je zelf krijgt. Niet noodzakelijk omdat jij die negativiteit of positivisme doorgeeft. Dus laat ons lief zijn voor elkaar want je kan alleen jezelf veranderen.