Marc Van Ranst.
Volledig scherm
Marc Van Ranst. © © Bart Leye

Marc Van Ranst waarschuwt: coronacijfers stabiliseren dankzij goede evolutie in Antwerpen, “maar elders neemt epidemie in kracht toe”

Viroloog Marc Van Ranst heeft op Twitter gewaarschuwd voor te veel optimisme bij de stabilisatie van de coronacijfers in ons land. Volgens hem is dat te danken aan de goede evolutie in Antwerpen. “Maar in andere steden/gemeenten neemt de epidemie nog in kracht toe. Oppassen”, klinkt het.

18 reacties

  • Tejo Joeben

    4 jaar geleden
    Volgens de TV-Viroloog Marc van Ramp is het precies of het alleen in Antwerpen aan het dalen is en overal elders aan het stijgen. De provincie Luxemburg doet het best van allemaal, in Erezée al 2 maanden geen besmettingen meer.
  • André Christiaens

    4 jaar geleden
    Hoe worden de Vlaamse Belgen weeral benadeeld, in Brussel nog niet verplicht,het dragen van een mondmasker ik dacht dat Brussel de Hoofdstad van de Vlamingen was, dus niet. Als je België eens goed ontleed hoe dat in elkaar steekt, dan krijg je toch maag pijn. 60 Ministers en 10 Staatssecretarissen en 600 raadgevers - 20 virologen en geen geld in kas maar wel voor uit te delen aan ........................?
  • Kris Leynen

    4 jaar geleden
    Hoe kan het dat plots de cijfers na 8 dagen beter worden terwijl mij altijd is wijsgemaakt dat het 2 a 3 weken duurt vooraleer de maatregelen hun effect hebben.
  • Leon Mertens

    4 jaar geleden
    Wanneer gaan de politiekers in Brussel reageren ,dragen een enorme verantwoordelijkheid en zullen later niet gestraft worden !!
  • Fred Fred

    4 jaar geleden
    Het is altijd hetzelfde. Als je maatregelen verstrengt, en iedereen houdt zich eraan, worden de cijfers beter. Vier je de teugels, dan wordt het weer erger. Hoe moet dit ooit stoppen?