De Nederlandse premier Mark Rutte.
Volledig scherm
De Nederlandse premier Mark Rutte. © ANP

Nieuwe maatregelen in Nederland: registratieplicht in horeca en teststraat op Schiphol

De Nederlandse premier Mark Rutte heeft enkele nieuwe maatregelen afgekondigd in de strijd tegen het coronavirus. Zo komt er onder meer een registratieplicht in de horeca. Reizigers die aankomen op Schiphol zullen zich gratis kunnen laten testen.

10 reacties

  • Eric Grosemans

    4 jaar geleden
    Baldwin Schepers, op de teststraat na zijn alle andere maatregelen hier toch ook van kracht. De Nederlanders apen gewoon na wat hier al langer gedaan wordt. Wat graaiende politiekers aangaat, de Nederlandse regering zit daar ook vol van, hoor ik van Nederlanders.
  • leon akkermans

    4 jaar geleden
    Allé worden onze noorderburen wakker of is het al te laat, met hun Zweeds model.
  • boudewijn schepers

    4 jaar geleden
    hadden wij maar zo een regering in Belgie dan stonden we al veel verder hier hebben we alleen graaiende politiekers die voor alles en nog wat een postje uitvinden voor hun vrienden
  • Armand Pardon

    4 jaar geleden
    Mr. Vermesen, als je de Nederlandse TV volgt gaat het daar precies over dezelfde discussie als hier. Ze doen dan ook wat onze premier doet, maar van Rutte nemen we het aan. Laten we hier de maatregelen accepteren en je ziet de positieve evolutie in Antwerpen.
  • Isabel da Silva

    4 jaar geleden
    Nou sech ! Ze konden het op hun manier ! Welke manier ? Straks vertellen ze nog dat het de schuld van de Antwerpenaren is . Terwijl Antwerpen elk weekend overspoeld wordt door Nederlanders .