Klaas Collin (22) en Kobe Verhoeven (22).
Volledig scherm
PREMIUM
Klaas Collin (22) en Kobe Verhoeven (22). © Gregory Van Gansen / Photo News

Jongeren over sociale impact van tweede coronagolf: “Als dit het nieuwe normaal is, word ik er ziek van”

De zomervakantie doorspartelen met een sociale bubbel van vijf en weinig perspectief op een ietwat ‘normaal’ leven: de tweede coronagolf is opnieuw een zware periode. Zeker voor jongeren tussen 18 en 25 jaar, merken ze bij Tele-Onthaal. Het is de groep met de meeste sociale contacten en vrijheden. Zeker tijdens de zomermaanden zou de wereld aan hun voeten moeten liggen. Maar deze zomer moeten ze het doen zonder evenementen, festivals, verre reizen of feestjes en vooral zonder enig vooruitzicht op verandering.

101 reacties

  • Pascal Siongers

    4 jaar geleden
    België is een dictatuur geworden, ik heb het al voorspeld nu is het zover
  • Gilles Standaert

    4 jaar geleden
    De avondklok is opgeven, en wat zie je s'ochtends? Parkjes vol met afval van drank en eten, vaak zelfs op enkele meters van een vuilnisbak. Hoog tijd dat verantwoordelijkheidszin er terug ingestampt wordt.
  • Patrick Claeys

    4 jaar geleden
    Dé perfecte gelegenheid om verantwoordelijkheid, zelfdiscipline, en zo van die dingen aan te leren. Het leven is nu eenmaal niet één aaneenschakeling van pleziertjes.
  • Eric Ostyn

    4 jaar geleden
    Tja en vele mensen gaan werken en moeyen ook de maatregelen volgen in hun vrije tijd... Ook wij moeten ons aan onze bubbel houden, ook wij gaan niet op reis... het is nu eenmaal voor iedereen zo... Wees blij dat jullie gezond zijn.
  • Freddy Van Groens

    4 jaar geleden
    In onze tijd werden zoveel eieren onder gelegd, het was werken van jongs af aan, die weet zelf niet meer wat werken is, behalve achter de pc.