BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Nieuwe Vlaamse zender op komst: SBS lanceert Play Zeven, ook VIER verandert van naam

TVGoed nieuws voor tv-kijkers, want vanaf 2021 komt er een Vlaamse zender bij. SBS België, dat in handen is van Telenet, zou volgend jaar Play Zeven lanceren: een algemene zender om VIER, VIJF en ZES aan te vullen. Ook de al bestaande kanalen worden ondergebracht bij Play: VIER wordt omgedoopt tot Play Vier. Dat schrijft Het Nieuwsblad. 

72 reacties

  • Marc Van der Vloedt

    4 jaar geleden
    KIJK (en investeer in) Disney & Netflix, je kan er nog veel plezier mee beleven (ook in het traden en opties nemen) !
  • Piet Bol

    4 jaar geleden
    Fantastisch ! Nu ga ik eindelijk eens kunnen zien hoe men een aardappel kan koken. Die 27.856 maal dat ik dat al gezien heb vond ik echt niet lekker. Ik kan bijna niet wachten. Water kookt al en schilmesje ligt klaar.
  • Ronald Van Ee

    4 jaar geleden
    weer meer plaats voor herhalingen ! ik heb nu bij Telenet een pak zenders waar ik er maar naar een paar kijk ! de rest zijn bijna allemaal buitenlandse zenders België is nu wel een multicultureel land ! en ook deze mensen hebben recht op tv kijken maar ik zou het liever zien dat dit aparte pakketten waren voor bepaalde landen ik versta geen Turks of Marokkaans of Spaans en Italiaans en Franse zenders interesseren mij ook niet en zeker geen beurs of politieke zenders dus daar betaal ik ook voor
  • Peter Straetemans

    4 jaar geleden
    Geef de vrt meer armslag ipv ze te boycotten en je krijgt weer goede programma's. Maar neen, zagen en klagen over belastinggeld maar de reclame van die prutszenders kost ons meer dan wat de vrt krijgt. Denk daar maar eens aan, want wij betalen die reclame.
  • Linda D'Haese

    4 jaar geleden
    Eduard u hebt groot gelijk vroeger was er alleen de BRT drie Nederlandse , RTBF en twee Franse zenders maar er waren veel mooiere programma's mooie shows op de Nederlandse zenders nu steeds herhalingen of films die je op de andere zenders hebt gezien een duur kabel abonnement en voor veel sportwedstrijden bij betalen met dank aan telenet en proximus