In een twittervideo toont een moeder op de tweede knop.
Volledig scherm
In een twittervideo toont een moeder op de tweede knop. © twitter

Trolls-pop uit Amerikaanse winkels gehaald na commotie over giechelknop ter hoogte van liesstreek

Speelgoedproducent Hasbro haalt een pop uit de handel na een petitie die door meer dan 150.000 Amerikanen is ondertekend. Volgens de initiatiefnemers bevordert Hasbro kindermisbruik door een drukknop op de pop ‘prinses Poppy’ uit de Trolls-reeks. De knop is gevestigd ter hoogte van de liesstreek van de pop. Wie erop drukt, hoort de Trolls-pop giechelen. 

10 reacties

  • Eddy Keulier

    4 jaar geleden
    Waar mag die knop dan wel staan?
  • Peter Buyck

    4 jaar geleden
    Ze hebben geen bezwaar tegen de knop op de buik maar wel een 'giechelknop in de schaamstreek'...
  • raf janssens

    4 jaar geleden
    @Patrick Kelchtermans :als designer wel maar dan komen de kosten en de productie zich moeien ;had de knop nu op de billen gezeten had dat hetzelfde effect gehad met die klacht ;en waar kun je anders die knop installeren dan ?? ik vind dat coca cola aanstoot gevend is met de vorm van het flesje want waar dat al allemaal niet voor gebruikt kan worden .
  • christianne bruyland

    4 jaar geleden
    De Amerikaanse universiteit, waar deze ontwerper het diploma heeft behaald, mag eens doorgelicht worden me dunkt. Het is toch zo dat de meesten daar met oogkleppen oplopen en alleen kaas hebben gegeten van 'één' onderwerp, met dit als gevolg.
  • Steven Verhaert

    4 jaar geleden
    Die mevrouw in die video heeft net hare vent voor schut gezet voor heel de wereld. En wat was uw echtgenoot juist aan het doen toen die dat ontdekt heeft? Lol.