de rally vond plaats in een Whirlpool-wasmachinefabriek in Clyde, Ohio.
Volledig scherm
de rally vond plaats in een Whirlpool-wasmachinefabriek in Clyde, Ohio. © AFP

Opmerkelijke muziekkeuze tijdens verkiezingsrally van Trump in volle coronacrisis: “Live and Let Die”

Het campagneteam van de Amerikaanse president Donald Trump heeft bij een rally in Ohio een opmerkelijke muziekkeuze gemaakt. Tijdens het event werd namelijk het nummer ‘Live and Let Die’ van Guns N' Roses afgespeeld, meldt TMZ.

5 reacties

  • Lucien Switten

    4 jaar geleden
    Ik ben er bijna zeker van dat hij dit met opzet doet, en de media lopen er gezamenlijk met beide voeten in :-)
  • Nico Herbots

    4 jaar geleden
    Smaakloos, zoals altijd. Waarschijnlijk niet eens met opzet, maar uit pure lompigheid. Even nadenken is voor sukkels blijkbaar, Trump en zijn entourage kan je er niet van beschuldigen. Nu, er hebben zich al zoveel artiesten van Trump gedistantieerd en zelfs gedreigd met een rechtzaak als hij nog eens zomaar hun muziek gebruikt - wat trouwens niemand mag zonder toestemming, dus het heeft niks te maken met 'bashen' - dat er niet veel keuze meer overblijft. Axl gaat content zijn.
  • Diane Bernaerts

    4 jaar geleden
    Dit is de tweede keer dat hij dit nummer gebruikt, nadat er de vorige keer bakken kritiek op kwam, ook van Rose zelf. Dit is gewoon uitdagen!
  • Stef van Dijk

    4 jaar geleden
    Bij zijn team zitten blijkbaar een stel niet al te snuggeren. Gelukkig zijn ze wel zo verstandig geweest om het reisadvies naar New Zeeland naar negatief te zetten nu ze daar weer 23 hele coronagevallen hebben geconstateerd
  • Gino De Neef

    4 jaar geleden
    En opnieuw kritiek op gelijk wat Trump doet of niet. Denken jullie echt dat hij die muziek koos?