Burgemeester Willy Segers (N-VA) had gehoopt op een kordate reactie van het parket Halle-Vilvoorde na het incident dat zich maandag afspeelde in het park aan het gemeentehuis.
Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester Willy Segers (N-VA) had gehoopt op een kordate reactie van het parket Halle-Vilvoorde na het incident dat zich maandag afspeelde in het park aan het gemeentehuis. © Mozkito

Jongeren slaan vader (24) in elkaar met whiskyfles: “De zoveelste keer... Waarom lopen die nog altijd rond?”

Burgemeester Willy Segers (N-VA) heeft het gehad met enkele hangjongeren die sinds een paar maanden amok maken in de gemeente. Druppel die de emmer doet overlopen is een incident waarbij een 24-jarige papa voor het oog van zijn kinderen met een whiskyfles bewerkt werd door de hangjongeren. Ze krijgen een plaatsverbod. “De daders werden niet voorgeleid en dat krijg je niet meer uitgelegd aan politie of inwoners”, zegt hij.

56 reacties

  • Jacqueline Sels

    4 jaar geleden
    Bedankt Hassan. Dat hoor ik (eindelijk) eens graag.
  • Rudi Bollaerts

    4 jaar geleden
    Dat is onze maatschappij of zover hebben we het laten komen er is totaal geen respect meer en straffen worden toch niet uitgesproken we leven in de far west .
  • Frans Van Hoyweghen

    4 jaar geleden
    Ik lees hier soms geef die mannen een dikke boete, heel goed maar dan kunnen ze nog meer mensen overvallen.
  • Leonard Tonnelier

    4 jaar geleden
    Bedankt onbekwame justitie. Minister op kop.
  • Ronny de corte

    4 jaar geleden
    straffeloosheid is koning in dit land. Kunnen telkens opnieuw doorgaan, zien zichzelf telkens als winnaar na hun daden. Opvoeding kennen ze niet, tenzij hun eigen regels. Ook een gebrek aan moed van de politici,denken dat ingrijpende maatregelen stemmen kunnen kosten, dus niks doen is beter, terwijl juist dit hun stemme zou opbrengen. En dan verbaasd staan dat mensen meer en meer voor rechts gaan stemmen, hoe zou dat toch komen?