Antwerpse horeca-uitbaters uiten hun ongenoegen tegenover de provincie door een foto te posten waarop ze hun middenvinger tonen.
Volledig scherm
Antwerpse horeca-uitbaters uiten hun ongenoegen tegenover de provincie door een foto te posten waarop ze hun middenvinger tonen. © RV

Horeca zegt ‘Fuck you’ tegen Berx: “Wij moeten nog altijd dicht om 23 uur... Wedden dat kaaien stampvol zitten?”

Met een actie op Facebook maakt de Antwerpse horeca duidelijk wat ze van de beslissingen van de provincie Antwerpen vinden. Heel wat horeca-uitbaters posten een foto waarop ze hun middenvinger richten aan de provincie. Ze slikken het niet dat de coronamaatregels om de haverklap veranderen.

  1. Zillion-acteur, die stiekem foto’s van naakte actrice maakte, krijgt geen straf: “Ik werd gek van de onbeantwoorde liefde”
    PREMIUM

    Zillion-ac­teur, die stiekem foto’s van naakte actrice maakte, krijgt geen straf: “Ik werd gek van de onbeant­woor­de liefde”

    “Als ik haar niet kon hebben, dan kon ik wel stiekem foto’s van haar maken en die bij mij houden.” Dinsdagochtend hoorde acteur Frank Vercruyssen (59) dat de rechter hem schuldig verklaarde voor voyeurisme. In de kleedkamer nam hij beelden van een Franse actrice, met wie hij wel héél goed bevriend was. Zelf vroeg Vercruyssen de rechter de kans om zijn carrière een nieuwe start te kunnen geven. En dat lijkt ze ook te doen. Want ondanks zijn veroordeling krijgt hij geen straf. “Hij heeft een gunstig strafrechtelijk verleden en nam zelf initiatief om zich te laten begeleiden.”
    Antwerpen
  2. Politieactie ‘High Trouble’ in Antwerpen-Noord in aanwezigheid van Nicole de Moor en Annelies Verlinden: “Hiermee maken we echt een groot verschil op het terrein”
    PREMIUM

    Politieac­tie ‘High Trouble’ in Antwerpen-Noord in aanwezig­heid van Nicole de Moor en Annelies Verlinden: “Hiermee maken we echt een groot verschil op het terrein”

    Federale en lokale autoriteiten sloegen zaterdagavond de handen in elkaar voor een grootschalige politieactie in Antwerpen-Noord. Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Nicole de Moor (CD&V) en minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) waren aanwezig om de operatie tegen drugs en andere vormen van overlast nauwlettend te volgen. “Het probleem is er, dus we grijpen in en pakken die mensen op. Als we geen actie zouden ondernemen, zouden er ook geen arrestaties zijn.”
    Antwerpen