Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Luciano D’Onofrio, een garantie op succes: “Als ik voor elke beslissing eerst vijf man moet afgaan... Dan blijf ik liever thuis”

AntwerpHij won met FC Porto Europa Cup 1. Hij won met Standard twee keer de titel en de beker. En sinds zaterdag mag Luciano D’Onofrio (64) ook de cup met Antwerp op zijn palmares bijschrijven. Heeft hij een succesformule? En hoe kijkt hij naar zijn toekomst - nu hij zijn laatste jaar contract ingaat bij Antwerp en al genoemd werd bij Standard?

2 reacties

  • Steve Hanratty

    4 jaar geleden
    Hij is de beste transfer die nonkel pol ( onze voorzitter) ooit gedaan heeft
  • Roger Deprez

    4 jaar geleden
    Hij heeft gelijk, als men eerst iedereen moet raadplegen is het eigen idee al half weg en dan heeft het totaal geen zin meer. De beoordeling mag dan altijd volgen na het seizoen volgens afspraken.
  1. Onze huisref Tim Pots is het niet eens met verongelijkt Union in Antwerp: “Hooguit roekeloze tussenkomst”
    51

    Onze huisref Tim Pots is het niet eens met veronge­lijkt Union in Antwerp: “Hooguit roekeloze tussen­komst”

    Met z'n tienen leek Union nog de zege te gaan pakken in Antwerp en een erg goeie zaak te doen in het klassement voor de start van de Champions’ Play-Offs, maar een goal in blessuretijd van Kerk gooide roet in het eten. Een doelpunt dat gecontesteerd werd door Union. Door T1 Blessin op zijn persconferentie, maar vooral door Lazare op Instagram: “Dat ze Antwerp dan direct de drie punten geven.” Onze huisref Tim Pots nuanceert.
  2. Opdoffer voor Antwerp: Jean Butez speelt dit seizoen niet meer met breukje in hand en mist bekerfinale
    7

    Opdoffer voor Antwerp: Jean Butez speelt dit seizoen niet meer met breukje in hand en mist bekerfina­le

    Meteen een zware tegenvaller voor Antwerp in de Champions Play-Offs. In de 1-0-nederlaag van zaterdagavond in Anderlecht, heeft Jean Butez een breukje in de hand opgelopen na een duel met een speler van Anderlecht. De doelman onderging gisteren op paaszondag al een kleine operatie bij dokter Vanhees in AZ Monica in Deurne. Maar het verdict is hard: Butez zal dit seizoen niet meer in actie komen en mist de bekerfinale tegen Union. Hij liet dit seizoen alweer twaalf clean sheets optekenen en werd in januari op het Gala van de Gouden Schoen verkozen tot beste doelman. Een kans voor Senne Lammens (21) om zich te bewijzen tussen de palen.