EPA
Volledig scherm
© EPA

Eerbetoon aan Jakobsen à la Remco: “De pijn die ik vandaag voelde, is niks vergeleken met de pijn die Fabio lijdt”

WielrennenRemco Evenepoel heeft in de Ronde van Polen nog maar eens laten zien wat een buitengewone coureur hij is. De jonge wolf van Deceuninck-Quick.Step vertrok in de koninginnenrit solo op 50 kilometer van de streep en reed de tegenstand - die toch niet de minste was - op minuten. Evenepoel doet een serieuze gooi naar eindwinst, want met nog één rit voor de boeg pakt hij de leiderstrui over van Richard Carapaz. “Fabio zat heel de tijd in mijn hoofd”, aldus Evenepoel.

21 reacties

  • Jos Vandermeulen

    4 jaar geleden
    Alle orkanen hebben een naam en de onze noemt Remco, maar het is er wel een van type F6 wat men speciaal voor hem heeft moeten toevoegen. En Wout is als een col buiten categorie, een renner buiten categorie. En het mooiste is dat er nog meer 'schoon volk' op komst is, een nieuwe gouden generatie komt eraan "de Blue Eagles" zijn geboren.
  • Carlo Verstappen

    4 jaar geleden
    Remco en Wout twee straffe gasten. Hopelijk blijven ze met hun twee voeten op de grond en is dit nog maar het begin en bezorgen ze ons nog veel spannende koers momenten.
  • Lucien Mertens

    4 jaar geleden
    Deze Remco is een fenomeen a la Merckx, en samen met Wout de Doorzetter zouden die twee ons hart en zenuwen dit jaar wel es ferm kunnen belasten...en wij gaan ze op het puntje van onze stoel zeker niet tegenhouden.
  • Jos Denis

    4 jaar geleden
    Proficiat. Het hart op de juiste plaats en waarmaken wat je in gedachten had. Straf!
  • Michele Vandeplas

    4 jaar geleden
    Nog maar 20 jaar, niet te geloven, slimme renner en zonder zware ongelukken gaan we er nog veel plezier aan beleven! Proficiat Remco! En natuurlijk ook proficiat Wout!