Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Evenepoel steekt ook in Polen eindzege op zak, maar: “De grootste overwinning van deze week is dat Fabio erdoor is gekomen”

WielrennenRemco Evenepoel heeft z'n vierde rittenkoers op rij beet. De renner van Deceuninck-Quick.Step schreef na de Rondes van San Juan, de Algarve en Burgos ook de Ronde van Polen op z'n naam. Een grote opsteker nadat de week dramatisch begon met de crash van ploegmaat Fabio Jakobsen. “We hopen allemaal dat hij snel weer kan doen wat hij het liefste doet: ritten zoals die van vandaag winnen.”

9 reacties

  • Freddy van Puymbrouck

    4 jaar geleden
    Het is een fijne jongen met het hart op de juiste plaats.Remco kan een hele grote worden voor zover hij dat al niet is.Het enige wat ik van hem nog wil zien is wat hij kan in het echte hooggebergte wat de speeltuin is van de Colombianen!
  • Sébastien Mathy

    4 jaar geleden
    Alaphilippe zal binnen 2 jaar zijn knecht worden
  • daniel surinx

    4 jaar geleden
    de echte topklimmers heeft hij ontweken,als hij dit kan met bernal,pogacar,quintana,roglic enz,dan kan hij op termijn een ronde winnen,maar dan moet hij in tijdrijden het verschil maken,en in de cols stand houden,zijn een zwaar aantallen,colombianen,voordeel remco,hij kan tijdrijden
  • Peter Berg

    4 jaar geleden
    En waar was zijn "iets speciaals doen voor Bjorg als ik win" ? Hopelijk kan hij twijfels wegnemen in de Giro want in Burgos moest hij in een bepaalde rit toch de rol lossen op het einde. Mooie wielerjaren in het vooruitzicht, nooit gedacht het nog mee te kunnen maken...
  • Tonino Alba

    4 jaar geleden
    Remco je bent een top atleet een top wielrennen en vooral een zeer fijne mens.