Van Aert
Volledig scherm
PREMIUM
Van Aert © Photonews

“The sky is the limit”: onze chef wielrennen ziet dat de tijd van duwen en stampen voorbij is voor het Belgisch wielrennen

WielrennenThe sky is the limit. Remco Evenepoel en Wout van Aert zijn de huidige sterren van het internationale wielrennen. Dat ziet ook onze chef wielrennen. “Klassiekers, WK’s. Vijf Monumenten, zoals Rik Van Looy, Eddy Merckx, Roger De Vlaeminck. Wie zegt dat Van Aert dat niet kan?”

5 reacties

  • Guy Bevers

    4 jaar geleden
    Armstrong had een punt , reed Alaphilippe niet lek juist voor de poggio , dan wil ik het nog wel eens zien !
  • Hans Oxida

    4 jaar geleden
    Wout heeft bewezen dat hij het kan en nóg vaak zal doen. Remco zagen we tot nu enkel schitteren in koersen met minder deelnemersveld. Daar moeten we toch nog wat afwachten maar we mogen optimistisch zijn!
  • Roger Deprez

    4 jaar geleden
    Wat mij tegensteek is dat de beste klassieken renner van de wereld op dit ogenblik moet gaan knechten voor renners in de tour die niet zo compleet zijn als hij, Zeeman zegt wel dat het niet van moeten is maar dat Wout het wou, volgens mij hebben ze misbruik gemaakt van de goede opvoeding van Wout om dat door te drukken. Zeeman zou beter een ploeg rond Wout bouwen waar hij volledig kan op steunen zoals men dat doet voor MVDP. Wout is veel te braaf en heeft te veel respect voor iedereen.
  • dirk claeys

    4 jaar geleden
    Allemaal zeer mooi, maar velen vragen zich af waarom het nu wel kan en vroeger niet! Of staan er achterdeurtjes open!
  • Nadine Huldemont

    4 jaar geleden
    Remco wel, Wout die zal wel nog wat winnen, maar die gaat vanaf nu veel meer tegenstand ondervinden. Remco rijdt ze er allemaal één voor één af zoals Merckx en Hinault dat deden.