Pieter Aspe
Volledig scherm
PREMIUM
Pieter Aspe © Photonews

Schrijf een zomerthriller met Pieter Aspe, aflevering 42. ‘Paul strijdt met deurwaarder op leven en dood’: laat hier uw suggestie achter

Scherp je pen, want thrillerauteur Pieter Aspe nodigt je uit om de hele zomer mee te schrijven aan zijn vierde Van In-roman. Zaterdag kon u lezen hoe Van In een onderhoud had met de anatoom-patholoog die de lijkschouwing deed op de vermoorde Hedwige en daarbij een naaktfoto aantrof. Paul trok naar de deurwaarder om zijn beloning op te eisen, waarbij het tot een handgemeen kwam. Vandaag aflevering 42: ‘Paul strijdt met deurwaarder op leven en dood’. 

  1. Nieuw ‘Godvergeten’-boek ontbloot nog veel meer gruweldaden binnen kerk: “Hier heb ik nóóit over verteld”
    PREMIUM
    Literatuur

    Nieuw ‘Godverge­ten’-boek ontbloot nog veel meer gruwelda­den binnen kerk: “Hier heb ik nóóit over verteld”

    Pakkend, gruwelijk of tragisch. De getuigenissen uit ‘Godvergeten’ over seksueel misbruik binnen de katholieke kerk grepen iedereen naar de keel. Maar het nieuwe boek bij de reeks maakt de omvang van het misbruik pas écht duidelijk. 101 getuigenissen, die één voor één raken tot in het diepste van de ziel. In deze exclusieve voorpublicatie doen drie slachtoffers hun schrijnende verhaal. “Moest ik ooit te weten komen dat mijn kleinkinderen door zo iemand zouden lijden, zou ik zijn keel langzaam dichtknijpen terwijl ik in zijn ogen kijk.”
  2. Merho stopt na 40 jaar met ‘De Kiekeboes’: “Veel lezers hadden hun eerste erotische ervaring met Fanny”
    PREMIUM
    Literatuur

    Merho stopt na 40 jaar met ‘De Kiekeboes’: “Veel lezers hadden hun eerste erotische ervaring met Fanny”

    “Luk Wyns zei ooit: ‘Kiekeboe is zo gewoon dat het niet gewoon meer is’.” Aan het woord is Merho, de populairste striptekenaar van de lage landen. Meer dan 40 jaar lang toverde hij de Kiekeboes op papier, maar legt zijn tekenpen nu voorgoed neer. “Ik heb gezien hoe helden van mezelf te lang doorgingen, dat wil ik niet”, vertelt hij in Dag Allemaal. In Dag Allemaal blikt hij terug op 30 miljoen (!) verkochte albums, vertelt hoeveel hij op Marcel Kiekeboe lijkt, en wie volgens hem de échte ster uit de reeks is.“Een blote borst van Fanny was destijds al heel wat.”