Julie gaat presenteren aan de zijde van Michaël Joossens én samenwonen met NRJ-collega en hartsvriendin Josefien Weyns, die het op vrijdag van haar overneemt.
Volledig scherm
PREMIUM
Julie gaat presenteren aan de zijde van Michaël Joossens én samenwonen met NRJ-collega en hartsvriendin Josefien Weyns, die het op vrijdag van haar overneemt. © NRJ

Julie Vermeire treedt als NRJ-dj uit schaduw: “Ik heb dit niet alleen aan mijn familienaam te danken”

TVZe presenteert op VIER, vlogt voor VIJF en over een week start ze met een radioshow op NRJ. Het gaat hard voor Julie Vermeire (22). De dochter van komiek Jacques (69) is volop bezig om uit zijn schaduw te treden. "Ik heb niet alleen maar mijn familienaam gebruikt om kansen af te dwingen."

8 reacties

  • Elise Van Damme

    4 jaar geleden
    Nee ze heeft zeker capaciteiten maar haar familienaam zal haar ongetwijfeld een extra duwtje in de rug geven. Er zullen zeer zeker iets meer deuren opengaan hierdoor. Daar mag je van op aan!
  • Romain Thyssens

    4 jaar geleden
    Julie doet dat allemaal heel goed. Het is zeker niet "enkel" de familienaam. Hoever ze als pakweg Julie Thyssens haar succesjes had binnengehaald zullen we nooit weten.
  • Katrien Marien

    4 jaar geleden
    Inderdaad, ze heeft ook haar capaciteiten, maar de naam Vermeire speelt ook veel mee. Haar deelname in dancing with the stars is een geplande strategie geweest, eveneens zijn deelname aan haar tiktok- filmpjes. Leuk voor haar, maar triest voor de anderen met evenveel of zelfs meer capaciteiten, wiens familienaam niet Vermeire is.
  • Sylvain Roobaert

    4 jaar geleden
    Sympathiek en beeldmooi meisje zonder dikke nek , van mij mag ze alle dagen op tv komen . Vader is ook heel gewone toffe burger
  • Steve Verwimp

    4 jaar geleden
    Zeker en vast ni,ik geloof dat direct.