Om 'schachtenpap' te maken, draaide een lid van de studentenclub een levende muis door de blender.
Volledig scherm
Om 'schachtenpap' te maken, draaide een lid van de studentenclub een levende muis door de blender. © Shutterstock/Reuzegom

“Levende muis door blender tot moes herleid”: Gaia stelt zich burgerlijke partij tegen Reuzegom

Dierenrechtenorganisatie GAIA stelt zich burgerlijke partij in het proces tegen de leden van studentenclub Reuzegom. “We zijn uitermate geschokt door wat Sanda Dia het leven heeft gekost”, zegt voorzitter Michel Vandenbosch. “Maar ook wat het gruwelijk mishandelen van dieren betreft, geven de leden van Reuzegom nog steeds blijk van een weerzinwekkend gebrek aan normbesef.”

31 reacties

  • Tim Heye

    4 jaar geleden
    Ik ben blij dat Gaia nog bestaat, sommige mensen denken echt dat deze wereld voor alleen de mens gemaakt is, en dat dieren onze speeltjes zijn.
  • Francis smet

    4 jaar geleden
    @Robert Swillen, dat heb ik ook al dikwijls gedacht, legerdienst terug invoeren ! Laat ze dan ipv met wapens te spelen de gemeenschap helpen, genoeg te doen onkruid verwijderen, woonzorgcentra bijspringen, Klusjes doen bij ouderlingen enz... er is genoeg te doen. En af en toe een paar goede bootcampen dat ze leren wat respect is.
  • Bruno willems

    4 jaar geleden
    Eén job bij de politiek lig al klaar zijn daar ook allemaal dezelfde met het spreekwoord wie kent wie
  • marc decherf

    4 jaar geleden
    Ik ga ook een dierenrechtenorganisatie oprichten zo kan je blijkbaar veel geld verdienen.
  • Ben Detrez

    4 jaar geleden
    Zomaar dieren doden voor hun plezier. Sorry maar dat gaat er bij mij niet in. En dat zijn kinderen van de elite. Opvoeding hebben die blijkbaar niet meegekregen van hun ouders.