rv/Belga/Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© rv/Belga/Photo News

Wat een weelde! Merckx, Tchmil en Boonen over onze twee sterren: “Gouden wielerjaren op komst voor België”

WielrennenHop, wéér een één-tweetje. Als Evenepoel scoort, blijft Van Aert niet achter. En omgekeerd. Vorig weekend nog in de Strade Bianche respectievelijk Ronde van Burgos, nu in Milaan-Sanremo en de Ronde van Polen. Wat! Een! Weelde! Waar stopt dat succes? Of staat er gewoon geen maat op bij die twee? Drie experten laten er hun licht over schijnen. Andrei Tchmil, die met Van Aert een opvolger kreeg als laatste Belgische Primaverawinnaar (1999). Huisanalist Tom Boonen. En Eddy. Merckx. Simpelweg ‘De Allergrootste’.

12 reacties

  • Yves Gysel

    4 jaar geleden
    Remco is gewoon een uitzonderlijk natuurtalent. Mensen zeggen altijd dat we hem niet mogen vergelijken met de allergrootste "Eddy Merx", maar nu kan je toch niet meer anders. Wanneer je wereldtoppers hoort zeggen, dat hij voor hen 5 km te snel rijdt. Tja dat is gewoon Merxiaans. Is gewoon genieten om naar Remco te kijken.
  • Danny Maes

    4 jaar geleden
    Bart rotty, hij deed al heel zijn jonge leven topsport en dus een getraind hart, Kijk en geniet van onze jeugd VA won niet alleen met de benen maar ook met zijn hoofd en EVP is nog een groter fenomeen
  • simonne goderie

    4 jaar geleden
    We hebben werkelijk een paar supertalenten in ons land ,waarvan we nog jaren ongelooflijk van gaan genieten !
  • Guido De deken

    4 jaar geleden
    En 10 jaar later komt er een film van de renners anno 2020 en wat ze namen om de koers te winnen in volle coronastrijd. Mensen vragen op bedrogen te worden in sport en spel waar veel geld in omgaat.
  • Dirk Bytebier

    4 jaar geleden
    Altijd wordt hier iemand vergeten die toch wel bij de allergrootste hoort " Roger Devlaeminck " en dat Boonen maar zwijgt .