AFP
Volledig scherm
© AFP

Apple heeft bezwaar tegen perenlogo van kookapp, ontwikkelaars starten petitie: “Agressief verzet tegen bedrijven met fruitlogo’s moet stoppen”

Apple heeft een bezwaar ingediend tegen het logo van Prepear, een app met recepten die gebruikt kan worden om maaltijden in te plannen en boodschappenlijstjes te maken. Dat meldt onder meer Tweakers. Prepear heeft, jawel, een peer als logo. En dat zint de gigant achter het beroemde appellogo blijkbaar niet.

12 reacties

  • lode wijk

    4 jaar geleden
    In America was een serie waar iedereen pear pads had, overal geen appel maar een peer, dus lang niet nieuw,
  • Bert D'Hondt

    4 jaar geleden
    Ik ben zelf een fervent Apple gebruiker, maar wie zou die peer nu verwarren met Apple? Nee, hier overdrijven ze een pak. En waarom mag Rockstar voor de "app" van GTA5 de term iFruit gebruiken, met als logo een fruitschaal? Juist, dat is een miljoenenbedrijf, daar komen ze niet aan.
  • gustaaf carpels

    4 jaar geleden
    Mag ik erop wijzen dat een stuk fruit in principe niet zou mogen geclaimd kunnen worden aangezien het door niemand is uitgevonden he Maar dat ze het dan zelf ook hebben gestolen van de Beatles is wel triestig he maar wat wil je van Amerikanen ze hebben hun president als voorbeeld he eerst ik en dan misschien de rest
  • Marjan Frankie

    4 jaar geleden
    ik vind Prepear beter toepasselijk bij de app. tov. Apple dat voor een PC is ...
  • willy staes

    4 jaar geleden
    Mike dit klopt ,mijn vroegere firma had een logo gedeponeerd met LG ,dit voor LG de elektronica gigant op de markt was ,wij hebben bezwaar ingediend ,resultaat was zij beweerde dat het om hele andere sector ging ,dan kan je gaan procederen tot fait bent ,je zou de strijd winnen maar heb niet het kapitaal voor jaren advocaten en rechtszaken te betalen. .