Jonathan David.
Volledig scherm
Jonathan David. © Lille

Transfersom Jonathan David ligt nog hoger dan gedacht: AA Gent vangt 32 miljoen plus bonussen

AA GentDe transfer van Jonathan David (20) naar Lille, zopas geofficialiseerd, breekt alle Belgische records. Was er aanvankelijk nog sprake van 27,5 miljoen plus bonussen, dan blijkt nu dat AA Gent sowieso een transfersom van liefst 32 miljoen euro opstrijkt. Dat bedrag wordt ons bevestigd door AA Gent-voorzitter Ivan De Witte. 

28 reacties

  • Henri MERTENS

    4 jaar geleden
    En wat met belastingen op die tft?
  • Ward Vdc

    4 jaar geleden
    Schitterend onderhandeld van Gent. Mooiste en rijkste club van 't land!
  • Straight on No way back

    4 jaar geleden
    en dat voor iemand die nog NIKS heeft gewonnen! Zot zijn doet blijkbaar geen zeir in Frankrijk! Te goed voor onze competitie lees ik hier, heeft hij 50 goals gemaakt? Uitgeblonken in bepaalde wedstrijden? gouden schoen gewonnen? Beste jeugd speler? Ooit iets gewonnen met z'n ploegske? Denk het niet! Die prijs is schandalig in deze tijd voor iemand die nog alles moet bewijzen!
  • Paul Verbeeck

    4 jaar geleden
    Deze hebben nu geld , dus politiek grijp in en beslis om hun sociale en andere kosten gelijk te schakelen en effectief te laten betalen. Ge gaat iet horen , geen geld voor, te duur , om mensen te verhandelen is er blijkbaar wel geld genoeg . Blijf dit maar eens verkopen aan de belastingbetaler die opdraait voor vele kosten.
  • Joris Heylen

    4 jaar geleden
    Correcte (voetbal) prijs lijkt mij. Hij was gewoon te goed voor onze compititie. Succes Jonathan