Josje’s opmerkingen zorgden voor heel wat reacties in Dag Allemaal.
Volledig scherm
PREMIUM
Josje’s opmerkingen zorgden voor heel wat reacties in Dag Allemaal. © ANP Kippa

Felle tegenkanting, maar ook steun: Marc Van Ranst en BV’s reageren op oproep van Josje tot verzet tegen coronamaatregelen

ShowbizzMoeten Antwerpenaren de strenge coronaregels lijdzaam volgen? Wat ­ex-K3’tje Josje Huisman (34) betreft níet. Zij roept op tot verzet, en dat beroert de gemoederen. Viroloog Marc Van Ranst (55) toont zich verrassend mild, maar ‘Thuis’-actrice Leah Thys (75) en herstellende coronapatiënt Peter Rouffaer (70) vragen zich af of Josje de gevolgen van haar betoog wel kan inschatten.

58 reacties

  • Joan Lute

    4 jaar geleden
    Ok Josje, vrije meningsuiting en tegenkanting is uw keuze. Maar accepteer dan ook dat alle mensen die tegen de maatregelen zijn hun ziekenhuisfactuur mbt covid 19 volledig zelf zonder tussenkomst RIZIV betalen. Jullie egoïsme moet niet betaald worden door de mensen die verantwoordelijkheidszin hebben en respect tonen voor alle beleidsvoering en medewerkers gezondheidszorg. U gaat er heel licht over
  • MYRTHE PASS

    4 jaar geleden
    Josje was tegen de avondklok en hierin heeft zij gelijk.
  • Rachel Cousse

    4 jaar geleden
    Alle jaren ben ik 1 a 2 keer zwaar verkouden, geen griep, wel keelpijn, hoesten etc. Vooral in de lente en zomer. Dit jaar nog geen enkele keer. Ik vraag me dus af of het mondmasker hier iets mee te maken heeft ? Indien het zo is denk ik dat het zeker ook nut heeft ivm het Corona virus.
  • Glen Van de Peer

    4 jaar geleden
    Super! Ze heeft de steun van bijna alle Vlamingen. Buiten die enkelen natuurlijk.
  • Dirk Van Brussel

    4 jaar geleden
    misschien zou Josje eens op intensieve moeten gaan werken. Daar waar de ernstig zieken worden beademd. Ik ben dan heel benieuwd of ze die onzin dan nog zou verkondigen. Men heeft een grote mond tot ze met de neus in de feiten worden gedrukt.