Niels Albert.
Volledig scherm
PREMIUM
Niels Albert. © VTM

Ingeplante defibrillator redt leven van Niels Albert tijdens fietstochtje: “Mijn hart stopte in april plots met kloppen”

ShowbizzHet leven van Niels Albert (34) heeft aan een zijden draadje gehangen. In 'De zomer van' vertelt de dubbele wereldkampioen veldrijden hoe zijn hart dit voorjaar tijdens een fietstochtje stopte met kloppen. Met dank aan zijn ingeplante defibrillator kwam hij met de schrik weg. “Ik kon nog op 't gemak naar huis fietsen.”

7 reacties

  • Rudy De Pauw

    4 jaar geleden
    Mijn eerste hartstilstand werd ik door 2 mede lopers gereanimeerd er werd een defibrilator ingeplant die me drie jaar later op enkele weken tijd twee maal de stroomstoot gaf die me terug tot leven wekte,schokken die ik niet rap zal vergeten.Doe het nu wat kalmer aan, ben 75 en hou nu bij 45km per week 6min. de km.
  • Frankie A S Goethals

    4 jaar geleden
    De Belgische medische wetenschap is ontegensprekelijk één van de beste ter wereld. Menige sporter heeft aan het miniscule apparaatje al zijn leven te danken. Iets waarop wij Belgen uiteraard apetrots mogen zijn!
  • Roger Deprez

    4 jaar geleden
    Niels er zijn mensen waar ook het hart af en toe uitvalt en dan neemt de defibrillator het over en dat kan verschillende keren gebeuren. Sterkte maat.
  • rudi Dido

    4 jaar geleden
    U hart ging vibreren het toestel legt u hart stil zodat het terug op een normaal ritme begint te kloppen veel sterkte
  • Geert Viaene

    4 jaar geleden
    Sterkte Niels en voorzichtig zijn is de boodschap