© Instagram

Heel wat sterren wonen begrafenis Carrie Fisher en mama bij

De afscheidsdienst van actrices Debbie Reynolds en dochter Carrie Fisher was er een in intieme kring. Toch werden ook heel wat beroemdheden en collega-actrices gespot op de plechtigheid. Onder andere Gwyneth Paltrow, Meryl Streep en Meg Ryan kwamen afscheid nemen.

elvh

De dienst was donderdag en werd er eentje in intieme kring. Toch zouden ook heel wat beroemdheden uitgenodigd zijn door de familie van Debbie Reynolds en haar dochter Carrie Fisher om afscheid te nemen van de actrices.

Tijdens de afscheidplechtigheid in Los Angeles werden tussen de familie ook Gwyneth Paltrow, Meryl Streep, Meg Ryan en Ellen Barkin opgemerkt.

Meryl Streep werd gefotografeerd terwijl ze witte rozen droeg op weg naar de begrafenis. De actrice was een heel goede vriendin van Debbie Reynolds.

Moeder en dochter hadden allebei een andere wil. Carrie wou gecremeerd worden en Debbie begraven. Carrie is al gecremeerd en een deel van de as zou in de kist van Debbie Reynolds gestopt worden. "Mama zorgde altijd voor mijn zus. We willen dan ook het liefst dat ze samen begraven worden", zei Todd Fisher eerder.

Moeder en dochter stierven onverwacht aan een hartstilstand met maar een dag verschil, en het afscheid was voor familie en vrienden bijzonder emotioneel. Op een later tijdstip zou nog een publiekelijk afscheid plaatsvinden.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer