BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Van der Poel op zoek naar goed gevoel in Piemonte na teleurstellend drieluik: “Ik ben toch ‘efkes’ slecht ­gezind geweest”

Wielrennen15, 13, 13. Nee, dat zijn geen Mathieu van der Poel-cijfers. Normaal staat daar altijd een ‘1’ bij te schitteren. Maar nu (even) niet. En dat steekt. “Ik was niet de vrolijkste jongen de voorbije dagen.” En dat terwijl zijn eeuwige crossrivaal als een tgv door de herschikte kalender raast. Hoe kijkt ‘MVDP’ naar Van Aerts - en Evenepoels - suprematie? 

14 reacties

  • Etienne De Bondt

    4 jaar geleden
    Eén klein foutje, op de Podggio moet ge in het wiel van de favorieten zitten vooral durven meegaan en vooral niet hopen dat een ander het gat wel zal dicht rijden. Voor de rest; als je alles gegeven hebt dat je had moet je niet ontevreden zijn
  • Michel Wellens

    4 jaar geleden
    Mathieu is een topsporter en die verliezen natuurlijk niet graag. Wees gerust, hij zal wel nog veel winnen in de toekomst. Klasse drijft altijd boven.
  • patrick isenborghs

    4 jaar geleden
    edwin marreel die jongen heeft altijd met zijn beide voetjes op de grond gestaan en weet heel goed met wat hij bezig is .Het koers sezioen is 1 week oud en bij velen is hij al afgeschreven .Zeer weinig renners hebben bij hun eerste deelname al meteen de hoofdprijs geschoten in grote koersen ook VA niet. Wees maar zeker voor de klassiekers die hij met stip aangeduid heeft dat hij er zal staan
  • eric reynebeau

    4 jaar geleden
    VDP is enkele weken geleden ziek geweest en heeft nog kleine achterstand maar komt wel goed. Klasse verdwijnt niet. Maar doet niets af aan geweldige prestatie van Wout .
  • Eduard Dierckx

    4 jaar geleden
    Beiden zijn klasbakken en hebben super kwaliteit in huis. Moest de finish één kilometer verder gelegen hebben dan had het er waarschijnlijk anders kunnen uitzien. Dit zijn natuurlijk vijgen na Pasen en Wout heeft laten zien dat hij hier DE man was en met grote klasse won. Mijn bescheiden mening is dat VDP meer onder de zon geleden had dan Wout want deze was nog opmerkelijk fris. Veel successen nog allebei!