Vijf jaar geleden kochten Ann Wauters en haar gezin, samen met vrienden, een zomerhuis met zwembad nabij Valencia. Haar grootste uitspatting, vindt ze zelf. “Mij overvalt hier: de rust”
Volledig scherm
PREMIUM
Vijf jaar geleden kochten Ann Wauters en haar gezin, samen met vrienden, een zomerhuis met zwembad nabij Valencia. Haar grootste uitspatting, vindt ze zelf. “Mij overvalt hier: de rust” © Photo News

DE VAKANTIE VAN Ann Wauters: “Rentenieren in de zon, dat is nu ook weer niet mijn ambitie”

Er is over getwijfeld. Nagedacht. Gepraat en opnieuw. Tot haar vrouw zei, daags voor het geplande vertrek: 'Vanaf nu luister ik níet meer naar het nieuws. Ik wil de zon!' Zo blazen Ann Wauters en haar gezin toch uit in hun zomerhuis met zwembad in Benissa, Spanje. Na haar coronabesmetting, haar gedroomde kwalificatie voor de Olympische Spelen én het wrede uitstel daarvan. Het 1,95 meter grote basketwonder en haar kapotte knieën, ze blijven voorzichtig: "We zullen zien of we het allemaal nog halen."

3 reacties

  • Nele Van wesemael

    4 jaar geleden
    De rots van calpe beklim je niet. Dat is een stevige wandeling over een pad. Dat kan je dus inderdaad met kinderen doen.
  • chris krik

    4 jaar geleden
    De overheid komt teveel tussen in concurrentiestrijd tussen de warenhuizen. In nadeel van consument! Voorlopig blijf ik lekker over de grens shoppen met Nederland waar we eerlijke prijzen hebben voor consument!
  • John Van de Vyver

    4 jaar geleden
    Wat een lieve, warme madame