Novak Djokovic won begin februari de recentste editie van de Australian Open.
Volledig scherm
Novak Djokovic won begin februari de recentste editie van de Australian Open. © AFP

Vijf scenario’s op tafel voor Australian Open: van 400.000 fans in januari tot afgelasting

TennisToernooidirecteur Craig Tiley verwacht dat er in januari zo'n 400.000 toeschouwers naar de Australian Open kunnen. "Voorlopig gaan we uit van dat scenario", zegt hij. "We zullen vanaf 1 december een speciale bubbel creëren waarin spelers op elk moment welkom zijn. We denken zo'n 400.000 fans te kunnen verwelkomen, zowat de helft van dit jaar."

0 reacties

  1. EnergyVision introduceert gratis zonnepanelen met goedkoper stroomcontract: een interessante formule?
    Mijnenergie

    EnergyVisi­on introdu­ceert gratis zonnepane­len met goedkoper stroomcon­tract: een interessan­te formule?

    Gratis zonnepanelen én goedkopere stroom: dat is het model waarmee EnergyVision Vlaanderen wil veroveren. De energiespeler werkt volgens het derdebetalersysteem. De installatie van de zonnepanelen is gratis. Aan EnergyVision betaal je voor de opgewekte elektriciteit die je verbruikt. Mijnenergie.be analyseert de opmerkelijke formule, waar ook mede-investeerder Marc Coucke via zijn investeringsmaatschappij Alychlo zijn schouders onder zet.
  2. AUSTRALIAN OPEN. Medvedev, Sinner en Swiatek naar kwartfinales, ex-nummer één Halep uitgeschakeld
    Australian Open

    AUSTRALIAN OPEN. Medvedev, Sinner en Swiatek naar kwartfina­les, ex-nummer één Halep uitgescha­keld

    De Poolse Iga Swiatek (WTA 9) heeft zich geplaatst voor de kwartfinales van de Australian Open. De laureate van Roland Garros in 2020, het zevende reekshoofd, schakelde in de vierde ronde (achtste finales) de Roemeense Sorana-Mihaela Cirstea (WTA 38) uit in drie sets: 5-7, 6-3 en 6-3. De wedstrijd nam 2 uur en 30 minuten in beslag. In de kwartfinales wacht de Wit-Russin Aryna Sabalenka (WTA 2), die vorig jaar het dubbelspel won met Elise Mertens in Melbourne, of Kaia Kanepi (WTA 115) uit Estland. De 20-jarige Swiatek, die zich voor haar eerste kwartfinale ‘Down Under’ plaatst, sneuvelde vorig jaar in de vierde ronde in Melbourne. Ook in 2020 was dat haar eindstation