Pierre Van Damme
Volledig scherm
Pierre Van Damme © VTM Nieuws

Van Damme hekelt late Brusselse coronamaatregelen: “Het omdoen van een veiligheidsgordel op het ogenblik van de botsing”

Volgens epidemioloog Pierre Van Damme komt de mondmaskerplicht in Brussel er te laat. Er had vorige week al ingegrepen moeten worden toen duidelijk werd dat het aantal besmettingen met het coronavirus in het Brusselse weer de hoogte inging. Dat zei hij vanavond in VTM Nieuws.

12 reacties

  • andre govaert

    4 jaar geleden
    Cordon sanitaire rond brussel?
  • Bart Apers

    4 jaar geleden
    Als ze maar regels kunnen opleggen. Als het van de virologen afhangt gaan we in lockdown tot er een vaccin is. Zij beginnen het leuk te vinden om het gedrag van onze samenleving te bepalen, dat is heel beangstigend. Pak de bron van de besmettingen aan! Met een mondmasker rondlopen in de buitenlucht is echt niet de maatregel die de curve gaat ombuigen!
  • Joan Lute

    4 jaar geleden
    25 juli werdt iedereen door de politie in Brussel verplicht hun mondmaskers op te zetten. Dit is de.eerlijke waarheid die gerust gezegd mag worden.
  • Jos Dupont

    4 jaar geleden
    Brussel ik heb er veertig jaar gewerkt en ik heb wel geleerd dat Brussel speciaal en Franstalig is waar men aan iedereen ( vooral Vlaanderen ) die ook denkt daar een opmerking te moeten over maken negeert en er zijn voeten aan veegt!! Hebben onze Vlaamse politiekers met hun kort geheugen dat nu nog niet begrepen ??
  • Isabel da Silva

    4 jaar geleden
    Buurtwerkers ? Mensen uit hun eigen clubje , gesponsord door de PS verkozenen . Die hun plekje gewonnen hebben bij de zogenaamde democratische verkiezingen . Die buurtwerkers gaan nu effe zeggen hoe het moet . De politie moet de lijn trekken , niet hun eigen zo gezegde vertegenwoordigers . De Vlaming kan zonder buurtwerkers .