BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Minderjarige die betrokken was bij massale vechtpartij in Blankenberge kent zijn straf

De Brusselse jeugdrechter heeft de minderjarige die gearresteerd werd op verdenking van betrokkenheid bij de massale vechtpartij van zaterdag in Blankenberge een dienstprestatie opgelegd. Dat meldt het Brusselse parket. De jongeman was tot nog toe niet in aanraking gekomen met het gerecht.

63 reacties

  • rene de smet

    4 jaar geleden
    Amaai wat een zware straf. Die gewonde politiemensen zullen er een goed gevoel aan overhouden en hun job nog stipte uitvoeren. Wereldvreemde rechters, jullie zouden moeten verplicht jaarlijks week mee op patrouille gaan
  • Peter Hermans

    4 jaar geleden
    In een bedrijf gewerkt waar men autonome werkstraffen faciliteerde via Elegast VZW. Soms was het een jongere die berouwvol meewerkte binnen het team, en dat was ok. Maar er waren ook gastjes die dik tegen hun zin daar stonden en dan is het meer een straf voor diegene die ermee moet samenwerken of aansturen. Misschien moet iedereen een nieuwe kans krijgen, maar een werkstraf brengt de echte aspirant crimineel niet op het rechte pad.
  • Gaston Miar

    4 jaar geleden
    Zoals steeds, een belachelijke straf. Het is juist daarom dat het straatgespuis spot en lacht met de ordediensten.
  • Robert DE REU

    4 jaar geleden
    Een 60 tal dagen alle dagen het strand opruimen ware een mooie dienstprestatie, maar er staat niet vermeld wat, dus zal wel terug op een lol uitdraaien.
  • Roger Forier

    4 jaar geleden
    Ze zouden hem "mondmaskertjes" moeten laten oprapen die in gans het land her en der verspreid weggeworpen liggen langs de wegen. Hij zou zijn werk gehad hebben. Deze doen zelfs de befaamde blikjes al concurrentie aan !