Jorge en Carlos Francisco Vallejo.
Volledig scherm
Jorge en Carlos Francisco Vallejo. © RV

Vader en zoon sterven allebei aan corona nadat ze op dezelfde dag in ziekenhuis beland waren

Een vader (89) en zoon (57) uit Florida zijn allebei gestorven aan het coronavirus. Dokter Carlos Francisco Vallejo liep de besmetting vermoedelijk als eerste op via een van zijn patiënten. Hij maakte daarop zelf vijf familieleden ziek, waaronder zijn vrouw en zijn vader. Jorge en Carlos zouden allebei op 27 juni in het ziekenhuis belanden. De bejaarde man stierf zes dagen later al, op 1 augustus verloor ook zijn zoon de bikkelharde strijd.

6 reacties

  • Edwin Aras

    4 jaar geleden
    Maak een compilatie van zulke verhalen zodat de egoïsten onder ons eens wakker geschut worden bij het bekijken ervan en laat ze maar eens mee in ziekenhuizen gaan waar covid patienten vechten voor hun leven. Dan zien ze tenminste dat het niet een ver van men bed show is!
  • christina geentjens

    4 jaar geleden
    Diep respect voor vader en zoon .
  • Rania Desaegher

    4 jaar geleden
    Zonder drastische maatregelen komen we er niet vanaf. Maar men luistert naar klagers die enkel aan zichzelf denken.
  • yvan van royen

    4 jaar geleden
    En niet enkel hier maar over verschillende Europese gebieden worden actie op touw gezet om covid-19 maatregelen te versoepelen of volledig weg te werken. Dit is het resultaat, en zeker wanneer de oudste persoon huisarts is!! Doe wat je wil is zeker een vrijheidsrecht, maar draag dan ook de gevolgen achteraf als het tegen valt met het zelfde stoere gedrag . Als Covid-19 patient in hospitalisatie genoeg gezien!!!
  • marc van cauter

    4 jaar geleden
    Rip en prachtige familie, een voorbeeld voor velen Zullen gelukkig zijn op bestemming Veel moed voor nabestaanden