RV
Volledig scherm
PREMIUM
© RV

Streamz gaat vanaf najaar Netflix kietelen: dit mag u allemaal verwachten

TVMaandenlang werd er gespeculeerd over de Vlaamse Netflix, nu heeft het kind eindelijk een naam: Streamz wordt in het najaar gelanceerd en biedt een uitgebreid aanbod van Vlaamse en internationale series en avant-premières. Prestigereeks 'De Bende van Jan de Lichte' moet u overtuigen om straks een abonnement te nemen - al wil niemand voorlopig zeggen wat u dat gaat kosten.

26 reacties

  • David Pardo

    4 jaar geleden
    Vind het maar niets blijf bij Netflix
  • Alain Dutrieue

    4 jaar geleden
    toch wel straf dat ik de reeks de " bende van Jan de Lichte" (thieves of the wood) reeds heb gezien op Netflex USA...en dat die niet te zien is op Netflix België.. de reeks is redelijk maar toch te middelmatig om mij te overtuigen ..voor mij voorlopig geen "Streamz"
  • Bart Karmel

    4 jaar geleden
    Dan wordt dit om de paar maanden switchen van abbonement, om al leuke titels te bekijken. Want als je dagelijks kijkt, ben je toch ook snel doorheen al wat leuk lijkt, en ga je al gauw over naar de "leftovers".
  • Sun Amoon Ankh

    4 jaar geleden
    Jan Van den Berg Telenet biedt Netflix sinds kort ook aan. Maar je hebt wel de meest recentste decoder nodig.
  • frans desmet

    4 jaar geleden
    Netflix doet het zeer goed, ben er zeer tevreden over, en het moeten niet altijd Amerikaanse of Engelse films zijn, er zitten zeer mooie Indische films tussen. Bollywood mag men niet onderschatten en sommige zijn zelfs Engels talig.