Joel Hoylaerts/Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Joel Hoylaerts/Photo News

4 nieuwe namen voor ‘Slimste Mens’ bekend, waaronder Miss België: "Door corona heb ik tijd zat om 'Slimste Miss' te worden"

TVNiemand heeft het haar voorgedaan: als zetelende Miss België deelnemen aan 'De Slimste Mens ter Wereld'. Een gedurfde zet dus, van de 23-jarige Celine Van Ouytsel. Zij zal het in het najaar opnemen tegen onder andere Miguel Wiels, Patrick Lefevere, Kim Van Oncen en - waarschijnlijk - Catherine Van Eylen. Eerder werden Ella Leyers, Marie Verhulst en Marc Van Ranst al bekendgemaakt. Een stevige uitdaging, maar de Miss houdt er het hoofd koel bij. "Ik ben niet als een zot aan het blokken, en ik sleur ook geen schriftjes vol weetjes mee."

1 reactie

  • CV DL

    4 jaar geleden
    De 'slimste' miss blıjft Angeline Flor Pua. Ze heeft zıch nıet laten verleiden tot een tv debuut. Heeft haar vliegbrevet gehaald en haar eigen droom tot nu toe waargemaakt zonder constant ın de schijnwerpers te moeten lopen. Sterke dame, mooie dame, klassedame en de rest van de 'missen' kan er een puntje aan zuigen. Heb nooit interesse gehad ın miss wat-om-het-even gedoe maar Angeline Flor Pua sprıngt er gewoon uit.