Miranda Ulens.
Volledig scherm
Miranda Ulens. © BELGA

Socialistische vakbond voert druk op formatie op: “Werk en gezondheidszorg nog meer regionaliseren kan niet”

De socialistische vakbond is bezorgd over de federale formatie. Een verdere regionalisering van werk en gezondheidszorg pikt ABVV niet, laat algemeen secretaris Miranda Ulens verstaan in ‘De Standaard’.

62 reacties

  • An Vanden Bossche

    4 jaar geleden
    Als die vakbondspraat uitgevoerd wordt, waar het op lijkt, dan mogen we het vergeten: achteruitgang wordt definitief en onomkeerbaar.
  • Joannes Maes

    4 jaar geleden
    Als de vakbonden zo bezig blijven, met enkel de werkgevers weg te pesten, hebben ze binnenkort geen vakbond meer nodig, er zal geen werkgever meer zijn.
  • Bob De Visser

    4 jaar geleden
    Schoenmaker blijf bij uw lijst . Politieke beslissingen nemen is voor politici , stakingen organiseren en ‘s lands economie daarmee beschadigen is voor vakbonden .
  • Biot Aline

    4 jaar geleden
    Verdere regionalisering of neoliberalisering noemt de nva en kornuiten “meer autonomie”. Maar die meer autonomie wil eigenlijk zeggen: trek je plan en los het zelf op. Behalve dan de ondernemers, zelfstandigen die krijgen hopen subsidies.
  • Willy van craen

    4 jaar geleden
    De vakbond is niet meer van deze tijd en blijven zeker 60 jaar achter. Is ook een zelf bedruipend bedrijf geworden dat andere bedrijven veel schade kan geven en waar ze nog geld voor krijgen van de staat.Ik ken u en jij kent mij politiek.