Kamala Harris: de vrouw die in staat is passie te brengen in de campagne van Biden?
Volledig scherm
PREMIUM
Kamala Harris: de vrouw die in staat is passie te brengen in de campagne van Biden? © AFP

Greet De Keyser in VS. “Vonken gegarandeerd: Kamala Harris is volgens aanhangers dé vrouw om Trump aan te vallen”

Eén ding is zeker over Kamala Harris, ze gaat nooit onopgemerkt voorbij. Ze is niet op haar mond gevallen en dat heeft ook Joe Biden mogen ondervinden. Een jaar geleden leerde het hele land haar kennen als presidentskandidate. Tijdens de debatten was zij het die Biden voortdurend aanviel. Sommigen zeiden: 'What a loudmouth' (Wat een grote mond), anderen waren opgelucht dat er eindelijk een vrouw op het podium stond die zwaar durfde uit te halen.

13 reacties

  • fonne crick

    4 jaar geleden
    En toch zal de VS gered moeten worden door de Republikeinen.
  • Daan Roos

    4 jaar geleden
    Haalde amper stemmen bij de voorverkiezingen. Tulsi Gabbard had veel meer Amerikanen verenigd.
  • Jacques-Philippe Leclerc

    4 jaar geleden
    Een klein vraagde aan Greet de Keyser: " Als Joe Biden zo vreselijk goed is, en hij weet precies hoe hij Amerika moet besturen om op het juiste pad the krijgen. Waarom verteld hij zijn fantastich plan niet aan Obama?"
  • Konrad Dobson

    4 jaar geleden
    Het enige wat ze hiermee garanderen is een Trump zege. Tulsi Gabbard was de enige rationele keuze waar ook veel Republikeinen op zouden gestemd hebben. Maar ze was niet extreemlinks genoeg voor de Democraten. Jammer.
  • François THIJS

    4 jaar geleden
    De democraten en de hen welgevallen pers zijn zich zoals vier jaar geleden opnieuw rijk aan het rekenen. Met Hillary Clinton kon er ook niets mislopen. Ik vrees dat ze zich opnieuw in hun voet aan het schieten zijn. Door hun geklungel is de kans groot dat we opnieuw met vier jaar Trump zitten opgescheept.