Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Aantal coronadoden schiet plots omhoog: maandag en dinsdag samen stierven 20 mensen

Het aantal overlijdens door het coronavirus is maandag en dinsdag plots omhoog geschoten. Volgens voorlopige cijfers van Sciensano werden maandag 9 en dinsdag 11 overlijdens geteld. Het is van juni geleden dat het er nog zo veel waren.

29 reacties

  • leon akkermans

    4 jaar geleden
    Versoepel het niet , maar past het aan !!! Volgens onze lieve gouverneur !!!
  • Juliette Francois

    4 jaar geleden
    Moest er geen Covid-19 zijn en de sterftecijfers werden gewoon meegedeeld, zou men redelijk hard verschieten. Mensen met Corona hoeven daarom ook niet te sterven aan Corona, het doet andere kwalen niet verdwijnen. De pandemie kent opflakkeringen, ook in landen waar meteen de mondmaskerplicht geldig was na de lockdown. Een bijkomende maatregel die wetenschappelijk niet te verantwoorden blijkt. Er zijn mensen die denken dat alles veroorloofd is met mondmasker, zij zijn de eerste om te oordelen.
  • Dirk Van der Weeën

    4 jaar geleden
    Gaat er nu eindelijk eens serieus opgetreden worden tegen al degenen die geen mondmasker dragen?Stop met pamperen en lichte boetes van 250 eur,maak er het dubbel van.Of laat ze een papier tekenen dat ze bij besmetting afzien van hulp.
  • wim Goossens

    4 jaar geleden
    Alles blijkt hier echt goed te zijn om de gevolgen van Corona te minimaliseren ... Blijkbaar zijn velen grote egoïsten die alleen maar aan zichzelf denken en alle uitvluchten goed vinden om maar geen regeltjes te moeten volgen ... Tot dat er bij je naasten een corona sterfgeval is en je de gruwel van deze ziekte hebt meegemaakt ...
  • Gilbert Geldof

    4 jaar geleden
    Dat is waar de "je m'en fous" jongeren nu eens niet van wakker gaat liggen, zie. Hun eigen pleziertje en de rest kan de pot op.