Vertonghen is intussen in Lissabon
Volledig scherm
Vertonghen is intussen in Lissabon © Photo News/Sic Noticias

De ambities, de centen, de stad: waarom Benfica een logische stap is voor Vertonghen

VoetbalJan Vertonghen (33) heeft een nieuwe sportieve uitdaging vast. De Rode Duivel tekent vandaag of morgen een driejarig contract bij Benfica. De ambities van de Portugese traditieclub, goede financiële voorwaarden en het leven in een nieuwe culturele grootstad Lissabon trekken Vertonghen over de streep.

25 reacties

  • Frans De Leeuw

    4 jaar geleden
    Welkom in Lisboa, Tielrodenaar. U gaat een fijne tijd tegemoet bij SLB met topcoach Jesus en O Presidente o Sr. Vieira. Succes gewenst door deze Klein-Brabander uit Oeiras.
  • RENE KEEGAN

    4 jaar geleden
    2.5 mi.euro per jaar zal wel pak minder zijn dan wat hij bij de spurs verdiende maar gezien hij "vrij" was heeft hij zeker nog een mooie som handgeld gekregen, terecht ! benfica is een mooie club voor iemand die 33 is en net over zijn hoogtepunt is ! de (veilige) omgeving, mooi land en prima temperatuur... ook belangrijk voor het gezin. en dan nog een contract voor 3j ! alles prima geregeld zeg ik. het ga ja goed jan !
  • René Van Halen

    4 jaar geleden
    2,5 miljoen per jaar. Dan was hij toch beter naar Club Brugge gegaan. Die willen toch ook de Europese top halen, is hij dichter bij huis en speelt hij net als Mignolet zeker alle wedstrijden.
  • Reygaerts raf

    4 jaar geleden
    Als dat voor jantje het hoogst haalbare is, dan waren zijn opties toch maar magertjes voor de international op retour.
  • Jan Polus

    4 jaar geleden
    Een TOP speler die alle respect verdient... Een speler die nog clubliefde kent.... Succes Jan