Archieffoto.
Volledig scherm
Archieffoto. © Shutterstock

Dertig bewoners en acht personeelsleden van Mechels woonzorgcentrum besmet - Wat met Antwerpse scholen? “We bereiden ons op elk mogelijk scenario voor”

CORONAVIRUSHet aantal besmettingen met het coronavirus in ons land is licht gestegen tot gemiddeld 605,7 per dag tussen 4 en 10 augustus. Dat is een toename met 9 procent in vergelijking met vorige week. De sterkste stijgingen zijn te zien in Brussel en West-Vlaanderen. Uit het onderwijsoverleg is het besluit gekomen dat alle kinderen en scholieren op 1 september voltijds naar school kunnen. Lokaal kan nog wel van dat principe afgeweken worden. Volg alle actuele ontwikkelingen rond het coronavirus hieronder live.

43 reacties

  • Alan Janssen

    4 jaar geleden
    Iedereen weer bakken commentaar maar deze idiote regeltjes zijn nodig omdat wij Belgen zo houden van je m'en fous als het ons even niet uitkomt... niemand doet iets en houdt zich aan de regels, altijd weer die ander. Begin gewoon bij je zelf en voor mij mag de politie keihard optreden tegen relschoppers zonder dat ze bang moeten zijn bestraft te worden. Nee geen politie staat, maar respect dwing je af!
  • Alex Wellens

    4 jaar geleden
    Kortrijk heeft groot gelijk, ik wil best meer betalen voor zo’n box dan tussen een bende losgelaten gekken te lopen! Overal verdubbel de prijs en die van de security wordt gedecimeerd
  • Christian

    4 jaar geleden
    Het wordt allemaal snel veel zotter. Wat een waanzin. Ik verlies mijn geloof in het gezond verstand van mensen. Van de gekozen corona maatregelen tot amokmakers op stranden en eigenlijk overal tot incompetente politici die niet meer weten wat hun job echt inhoud en waar ze voor betaald worden tot... hysterische posts op dit forum. Met dat laatste bedoel ik dat ik vaak lees dat mensen blijkbaar heel vlug onze vrijheden willen opgeven en meegaan in domme beslissingen van beleidsmakers.
  • Luc Deville

    4 jaar geleden
    Zelf meegebrachte sterke drank zou altijd verboden moeten zijn op alle stranden en recreatiedomeinen. Sterke drank verbruiken zou alleen maar op privéterrein mogen. Op (vergunde) terassen mag het ook.
  • Bart Smet

    4 jaar geleden
    Ongelofelijk dat die strandbars open mogen blijven en drank mogen verkopen.