Hond achtergelaten
Volledig scherm
Hond achtergelaten © rv

Vrouw gaat wandelen met viervoeter en laat hem nadien verweesd achter in een bos

Ophef over een video die circuleert op sociale media. Daarin is te zien dat een Amerikaanse vrouw gaat wandelen met haar 13-jarige hond Henry. Van zodra ze kon, rende ze naar haar auto en liet ze haar viervoeter verweesd achter. 

28 reacties

  • Tania Janssens

    4 jaar geleden
    Hoe harteloos moet je daar voor zijn? Je trouwe vriend zo achterlaten! Gelukkig zijn er al mensen die hem willlen opvangen.
  • Gino Denil

    4 jaar geleden
    Het is niet omdat een kat zelfstandiger is dat ze minder liefde geeft of minder trouw is. Na een scheiding verhuisd en liet de kat in het huis waar ze het gewoon was. Maar ze wou niet bij mijn ex blijven en verhuisde naar de buren. Jaren later zag die kat me toen ik mijn dochter terug bracht en holde twee tuinen door om me heel gelukkig te komen begroeten.
  • Yves Janssens

    4 jaar geleden
    Yves Janssens 13 jaar trouw geweest en al zijn liefde gegeven en dit is zijn beloning? Hoe harteloos kan je zijn? Het ergste beest is de mens!!
  • Rody Franks

    4 jaar geleden
    Ik durf zonder schaamte stellen dat ik mijn viervoeter tien keer liever zie dan mijn familie, wat zeg ik, honderd keer.
  • Gewoon Simpel

    4 jaar geleden
    Een wederkerend probleem, viervoeder heeft nog geluk gehad. Er zijn er die op andere manieren hun huisdieren laten verdwijnen. Een chip of regristratie is onvoldoende, echte controle die er nu niet is zou beter zijn. Als ook aan het misbruik van dieren.