BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Meer dan half miljoen Passenger Locator Forms ontvangen, meldt FOD Volksgezondheid

De overheid heeft tot nu toe al ruim 510.000 formulieren ontvangen van mensen die naar België reizen. Dat werd vrijdag vernomen bij de FOD Volksgezondheid. Sinds 1 augustus moet al wie België wil binnenreizen na een verblijf van minstens 48 uur in het buitenland, eerst een "Passenger Locator Form" invullen. 

5 reacties

  • davy spiessens

    4 jaar geleden
    Zo moeilijk was dat dit toch niet om dit in te vullen. 2 weken Kreta geweest. Teruggekeerd via Eindhoven. Dus had het niet eens hoeven in te vullen. Toch mijn burgerplicht gedaan. Uiteraard niks van gehoord. Een half miljoen formulieren. Wie gaat dat controleren? Die 2 ambtenaarkes die daarvoor zijn aangesteld? Het is België hé. In Griekenland was het beter georganiseerd. Test ondergaan bij aankomst. Negatief. Dus prettige vakantie gewenst!
  • peter maas

    4 jaar geleden
    Ben net terug uit frankrijk en zonder al teveel problemen het formulier ingevuld.En neen ik ben geen egoïst en deze vakantie heb ik verdiend,trouwens in Frankrijk voelde ik mij veel veiliger dan nu hier!
  • leon akkermans

    4 jaar geleden
    Belgische health form is poepsimpel tegenover de spanish health form, probeer deze laatste maar eens ineens en correct in te vullen (tussen de vier a zes keer geprobeerd in het systeem te geraken, uiteindelijk alles gelukt)
  • Amelia De Ridder

    4 jaar geleden
    Als een geprobeerd om dit correct in te vullen. je moet notaris, advocaat of weet ik wel beroep uitoefenen om dit in te vullen. Ik als gewone poetsvrouw heb er alle moeit mee
  • Hans Andersen

    4 jaar geleden
    Dat er beter niet gereisd word willen ze maar niet snappen. De egoïsten.