Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Eleven en Telenet bereiken akkoord voor uitzenden Belgisch voetbal, VIER behoudt samenvattingen

Belgisch voetbalGoed nieuws voor de klanten van Telenet. De telecomoperator vond een akkoord met rechtenhouder Eleven Sports voor het uitzenden van de wedstrijden uit het Belgische voetbal. Ook de samenvattingen blijven zoals de voorbije jaren te zien bij VIER, dat Sports Late Night opnieuw zal uitzenden. Vanavond om 19 uur kunnen de klanten van Telenet al kijken naar Moeskroen-KV Mechelen. 

30 reacties

  • Jurgen Vermaut

    4 jaar geleden
    Reeds veranderd na bijna 20 jaar naar Proximus met 2x TV, 4x Gsm en internet. Gevolg: betere service goedkopere Netflix straks Disney+ een jaar gratis en goedkoper voetbal. Resultaat ruim 40 euro per maand goedkoper en mijn internet is verbazingwekkend genoeg sneller dan voordien. Ze zien me niet vlug terug bij Telenet, eigen schuld jongens, te lang onderhandeld.
  • OCTAAF DECOSTER

    4 jaar geleden
    Als trouwe klant van telenet,vind ik het een schande wat hier allemaal gebeurt. Ik ben het beu en tot mijn grote spijt ,verander ik van provider . Get O Decoster
  • Linda D'Haese

    4 jaar geleden
    Voor mij hoeft het niet ik ga geen geld geven voor een bende veel te veel betaalde profiteurs die zich voetballers noemen en schijnbaar aan de vallende ziekte lijdenwe betalen al genoeg voor hen wegens de miljarden staats steun
  • Jhonny Bruggeman

    4 jaar geleden
    Heb eleven sport genomen voor 1 maand ,wedstrijd club Brugge-Charleroi bekeken was het na 10 min.al beu door de haperingen in de streaming,soms tot 30 sec.stilstaand beeld.Wat een fiasco.
  • Lucas Janssen

    4 jaar geleden
    Het akkoord werd gisteren rond 18:00 u. gesloten en om 19:00 u. kon ik voetbal zien. Bij Telenet heeft men ook nog veldrijden - formule 1 en nog andere sporten. Persoonlijk blijf ik bij Telenet. Iedereen moet zelf uitzoeken wat men wenst van sport.