In de Dag Allemaal-zomerreeks 'Rani en de mama's' had Rani De Coninck een uitgebreid gesprek met VTM-nieuwsanker Birgit Van Mol.
Volledig scherm
PREMIUM
In de Dag Allemaal-zomerreeks 'Rani en de mama's' had Rani De Coninck een uitgebreid gesprek met VTM-nieuwsanker Birgit Van Mol. © VTM

Birgit Van Mol en haar zwaar zieke echtgenoot René krijgen goed nieuws na heftige periode: “Beter dan dit zal het niet meer worden”

Showbizz“Ik geef Otis op z’n 15de nog niet te veel verantwoordelijkheden wat betreft de verzorging van zijn papa. Ik wil niet dat hij later zegt dat alles altijd rond z’n vader draaide en niemand oog had voor hém.” VTM-nieuwsanker Birgit Van Mol (52) creëert graag ‘momentjes’ voor haar zoon: ze bokst met hem, of ze gaan met het gezin naar zee. Dan genieten ze intens, ook al kan haar zieke man René (66) daar weinig meer doen dan een terrasje. Dat vertelt Van Mol in een openhartig gesprek aan Rani De Coninck (50). “Wij leven in extra tijd. De prognose die René kreeg, kon niet slechter zijn. We kunnen af en toe nog eens iets samen doen, en daar zijn wij heel dankbaar voor.”

14 reacties

  • Ariane Gekiere

    8 maanden geleden
    Laat vooral uw man genieten in alles wat nog handelbaar is .. kijken wat een ander doet ..zijn gedachten wisselen .. hem meesleuren in een spel of verhaal .. laat vooral uw man ,man en vader zijn ... dwz ..niet alles uit zijn gedachten en handen wegnemen .. samen blijven genieten ⚘️❤️⚘️
  • Boris Rodznik

    4 jaar geleden
    Mooi dat je er zo voor je man bent. Dwingt respect af, zeker in deze tijden. Jullie houden vast en zeker heel veel van elkaar. Het allerbeste gewenst voor de toekomst.
  • Rudy deglain

    4 jaar geleden
    super sterke vrouw. Geniet zo lang je kan genieten. Chapeau. Mn huoidige vrouw is verlaten door haar man na dat borstkanker was vast gesteld. Hoe zielig kan je zijn? De beste vrouw die ik in mn leven ben tegen gekomen.
  • Geert Van de Moortele

    4 jaar geleden
    Veel sterkte en veel moed in de steun aan en het genieten van elkaar
  • Fawzi Andolsi

    4 jaar geleden
    Moedige dame dat ze haar man blijft steunen. Chapeau Brigitte.