Deceuninck-Quick.Step-ploegleider Davide Bramati.
Volledig scherm
Deceuninck-Quick.Step-ploegleider Davide Bramati. © VTM Nieuws

Emotionele ploegleider Bramati: “Remco kon praten, maar heeft pijn aan rechterkant”

WielrennenHet was een geëmotioneerde Davide Bramati die na de koers VTM Nieuws te woord stond. De Italiaanse ploegleider van Deceuninck-Quick.Step bevestigde dat Remco Evenepoel bij bewustzijn was. Bramati kon meteen met z'n renner praten. “Remco heeft pijn aan z’n rechterkant.” Later bleek dat Evenepoel een bekkenbreuk overhoudt aan de crash.

9 reacties

  • Wouter Boonstoppel

    4 jaar geleden
    Ik ben al lang erg bang dat deze jonge renner zich nog eens kapot fietst. Remco wil zo graag hij is zo gretig. De mediadruk is zo extreem. En Patrick is niet baas genoeg in die zin dat hij zijn poulain niet in bedwang kan houden. Echt Remco is een super renner in wording. Maar hij moet gewoon nog veel meer 2eman zijn en nog veel meer jaren eerst alles meemaken. Remco gaat toch alles winnen. Maar moet dat dan per se nu? Idem voor Wout. En ja wegens sponsors is het wielrennen nog meer show geword
  • Isabel da Silva

    4 jaar geleden
    De mediadruk op deze jongen is veel te groot . Hij mist duidelijk ervaring in de afdaling . Ze kunnen niet allemaal Eddy Merckx heten . Tijd te bezinnen , ook aan alle organisatoren én de media . Hopelijk komt alles weer goed met Remco .
  • Pat Vanbeveren

    4 jaar geleden
    Je moet eens nakijken bij alle zware valpartijen de laatste jaren. Heel dikwijls Belgen. Verschrikkelijk. Veel sterkte Remco en hoop dat je volledig herstelt, en toch beetje voorzichtiger zijn in het afdalen. Je maakt dat toch goed in de klim..
  • Nard Manjen

    4 jaar geleden
    @MARC en een God is hij, hij komt er vanaf met alleen blauwe plekken heb ik net gehoord via RAI. Zelfs geen beenbreuk.
  • Chris Van den Eede

    4 jaar geleden
    Organisatie zou zulke punten moeten beveiligen.