Patrick Lefevere in Como.
Volledig scherm
Patrick Lefevere in Como. © VTM

Patrick Lefevere: “Remco zei meteen sorry, maar het belangrijkste is dat hij nog leeft”

WielrennenPatrick Lefevere heeft zopas vanuit Italië een breuk in het bekken bij Remco Evenepoel bevestigd. De manager van Deceuninck-Quick.Step stond aan het ziekenhuis in Como VTM Nieuws te woord. “Remco zal dit najaar veel naar tv moeten kijken, maar hij kán nog kijken. Dat is het belangrijkste.”

34 reacties

  • johan degros

    4 jaar geleden
    Heel veel sterkte Remco en alles komt goed voor volgend seizoen, ik heb wel de indruk dat Patrick Lefevere met frustraties rond loopt verleden moest Groenewegen naar de gevangenis en nu moet er overal vangnetten zijn in de bochten , wat zal het de volgende keer zijn , komt omdat er nog geen klassieker is gewonnen
  • Freddy van Puymbrouck

    4 jaar geleden
    Ik hoop dat deze jongen goed hersteld.Veel mensen vinden het geweldig dat hij bij Lefevere rijd, er zijn zeker voordelen aan want die ploeg is zeer sterk.Maar er zijn ook nadelen aan zoals de grote druk die op een jongen van 20 zijn schouder gelegd wordt.Dat hij meteen sorry zegt tegen Lefevere zegt enorm veel.Ook de pers speelt een grote rol om nog maar te zwijgen van fans die er een nieuwe Merckx van maken.Daardoor moet hij alles winnen terwijl hij nog veel moet leren!
  • Agnes Van Roey

    4 jaar geleden
    Heel veel goede moed Remco, dat komt weer goed. Sterkte!
  • Bart Broodcoorens

    4 jaar geleden
    Spoedig herstel Remco. Ik heb in april tijdens een ritje ook een bekkenbreuk opgelopen. Na 2,5 maand ben ik terug beginnen fietsen. Zal wat tijd nodig hebben en je zult de pijn moeten verbijten, maar je komt er wel.
  • Jozef Van Der Donckt

    4 jaar geleden
    Veel moed en kracht Remco Ge zult er goed uit komen