David Davidse enkele jaren geleden
Volledig scherm
PREMIUM
David Davidse enkele jaren geleden © Pieter-Jan Vanstockstraeten / Photonews

David Davidse overwon drankverslaving: “Een neveneffect van m'n maagverkleining”

ShowbizzOp 26 juli zou Bob Davidse, of Nonkel Bob, 100 jaar geworden zijn, maar tien jaar geleden overleed Vlaanderens vrolijkste kindervriend. Voor zijn zoon David Davidse (65) zijn het twee belangrijke verjaardagen. De acteur, stemcoach en musicalster, die sinds anderhalf jaar vooral in Spanje te vinden is, denkt nog vaak aan zijn vader. “Dat kan ook niet anders. Waar ik verblijf, valt het nog mee maar als ik in Calpe op de dijk loop, word ik voortdurend aangesproken als de zoon van Nonkel Bob.”

1 reactie

  • Martine Vanhaute

    4 jaar geleden
    Proficiat David! Geniet nog van het leven! Je ziet er heel goed uit!
  1. Na een onderbreking van meer dan tien jaar: koningin Mathilde draagt weer handtassen van Delvaux
    PREMIUM
    royalty

    Na een onderbre­king van meer dan tien jaar: koningin Mathilde draagt weer handtassen van Delvaux

    Het oudste luxe lederwarenhuis ter wereld is Belgisch. Straffer nog: het is zelfs een jaartje ouder dan het koninkrijk België zelf. Delvaux werd opgericht in 1829 en werd al in 1883 bekroond tot hofleverancier. Geen wonder dus dat vele leden van de koninklijke familie er grote fan van zijn: koningin Paola en prinses Claire worden regelmatig met een chique handtas van Delvaux gespot, en tijdens haar recente VN-reis naar Ivoorkust verscheen koningin Mathilde ook met een Delvaux-tasje. Opmerkelijk, want dat was alweer een tijd geleden. Bloeit een oude liefde weer op?
  2. Marthe van K3 reageert voor het eerst na tranen in ‘Liefde voor muziek’ over bodyshaming : “Het heeft écht opgelucht”
    Play
    Showbits
    14

    Marthe van K3 reageert voor het eerst na tranen in ‘Liefde voor muziek’ over bodysha­ming : “Het heeft écht opgelucht”

    In haar beginperiode bij K3 werd zangeres Marthe De Pillecyn (27) door een magazine bestempeld als ‘de lelijke van de groep’. Dat vertelde ze in de K3-aflevering van het VTM-programma ‘Liefde voor muziek’. “Ik heb nooit getoond hoe hard me dat heeft geraakt”, getuigt ze daar in tranen. Reporter Jarne is te gast tijdens de clipopnames van de dames hun nieuwste werk ‘Zomer van liefde’ en steekt haar een hart onder de riem. “Erover praten heeft me geholpen”, vertelt ze sterk. Bekijk het in deze nieuwe Showbits.