Photo News
Volledig scherm
© Photo News

OVERZICHT. Aantal besmettingen daalt voor de eerste keer tijdens tweede golf

Het aantal besmettingen met het coronavirus in ons land is voor de eerste keer tijdens deze tweede golf licht gedaald. Dat blijkt uit cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano. Tussen 7 en 13 augustus waren er per dag gemiddeld 574 besmettingen. Dat is 5 procent minder dan een week eerder. De daling is een gevolg van de cijfers in Antwerpen. Het aantal nieuwe overlijdens en hospitalisaties blijft wel sterk stijgen.

29 reacties

  • Erwin Fiers

    4 jaar geleden
    Wie wordt dat niet beu.Enfin.We zullen er misschien toch nog van af geraken.Rusland heeft het vaccin .Zeker weten .Want dat land heeft goeie banden met China.
  • Jos Vercammen

    4 jaar geleden
    Aan al degenen die beweren dat de cijfers "vervalst" op "gemanipuleerd" werden door de medische experts! Kunnen jullie zwart op wit bewijzen dat wat jullie neerpennen in jullie commentaren juist is. Met andere woorden heb je keiharde bewijzen dat er met de cijfers geknoeid wordt? Neen dacht ik. Jullie zouden er dus beter aan doen om je eigen mening niet als evangelie te verkondigen, omdat sommige voorzorgsmaatregelen niet passen in jullie kraam!
  • Marie Sonja Broeckaert

    4 jaar geleden
    Ben beu aan worden dan is dit dan is dat
  • Linda Hogeveen

    4 jaar geleden
    Juig niet te vroeg. De daling kan ook het gevolg zijn van de hittegolf. Bijna niemand zag toen binnen.
  • André Decrock

    4 jaar geleden
    Bij hittegolven is er altijd een oversterfte maar nu worden ze ,sorry voor de uitdrukking, met genoegen bij de overlijdens door corona gevoegd, heeft men er nog niet bij stilgestaan als men constant blijft overdrijven om mensen schrik aan te jagen dat ze daar immuun aan worden ?