Onze chef voetbal over Vincent Kompany.
Volledig scherm
PREMIUM
Onze chef voetbal over Vincent Kompany. © Photo News

Onze chef voetbal Stephan Keygnaert zwaait de speler Vincent Kompany uit: “Hij was universeel, voortaan is het coach K”

AnderlechtHij hing op Broadway, Piccadilly Circus en aan de Théo Verbeecklaan, in de metro van New York werd zijn naam bezongen. Maar nu stopt Vincent Kompany met voetballen en wordt hij voltijds trainer bij Anderlecht. Paleisrevolutie bij Anderlecht, het einde van de actieve carrière van één van onze beste Rode Duivels aller tijden. Onze chef voetbal zwaait ‘Vince The Prince’ uit en blikt vooruit op wat hem te wachten staat: “Het is voortaan coach K.”

30 reacties

  • DANNY WITTEVRONGEL

    4 jaar geleden
    Met alleen peptalk zal het niet gaan , je moet ook nog voetballen hé ...
  • Frankie A S Goethals

    4 jaar geleden
    Alle trainers zijn bijna oud-voetballers, sommigen haalden nooit het niveau van Kompany. Kompany is altijd kapitein geweest, stuurde altijd zijn collega's bij en speelde onder bekwame internationale trainers. Over enkele jaren zal hij ook een toptrainer zijn die wordt weggeplukt bij Anderlecht.
  • Etienne De Bondt

    4 jaar geleden
    Kompany was een goede speler, maar geef mij maar Vertongen of Alderweireld solide spelers met veel inzicht ook in de aanval en zij hebben wedstrijden gespeeld.
  • Nico van Hoorbeeck

    4 jaar geleden
    T enigste dat hij kan als trainer Kompany is een beetje roepen, een grote mond opzetten en show verkopen, Vercauteren daarentegen is een gedegen, bekwame, bescheiden vakman
  • Maria de swert

    4 jaar geleden
    Zonder twijfel "Grote speler geweest" , maar met veel ophef binnengehaald , constant gekwetst , geen Europees voetbal , de ene na de andere buitengesmeten en omdat het voor Kompany niet meer lukt als speler Vercauteren buiten , wat een soap ! Talent heb je nodig en als dat er niet is kan je het vergeten Kompany of niet !