VTM
Volledig scherm
© VTM

Streamz pakt uit met ‘De Bende van Jan de Lichte’ als eerste toptitel

TVBinnenkort kan iedereen genieten van de reeds lang opgenomen en groots aangekondigde Vlaamse topserie ‘De Bende van Jan de Lichte’. De VTM-reeks zal dan ook exclusief in België te bekijken zijn op Streamz, de nieuwe streamingdienst van DPG Media en Telenet. Begin september wordt ook duidelijk welke andere titels er dit najaar zullen verschijnen op het platform.

9 reacties

  • Ivo Vandeneynde

    4 jaar geleden
    Allee, dus wie gewoon tv kijkt, kan en mag het weer niet zien? Alleen via die verdomde streamdiensten.
  • Wout Thielemans

    4 jaar geleden
    Disney+ kost 6 of 7 euro per maand, niet per jaar (afhankelijk van preorderen of niet). Sowieso veel goedkoper maar zij geven natuurlijk de andere zenders niet die telenet & proximus geven+ de comfortdiensten ivm terugkijken enz.
  • Carmen De Gussem

    4 jaar geleden
    Waarom moet dit altijd via zo'n Netflix- achtig gedoe? Betalen we niet genoeg aan Telenet voor de tv. , internet ,gsm ,...om ook op de gewone tv. zenders eens iets deftig te krijgen? Blijkbaar niet dus, altijd maar geld uit de mensen hun zaken slagen!
  • vervoort carolus

    4 jaar geleden
    moeten we daarvoor verlakkerd worden voor streamz ... nee dank je eens disneyplus actief is vliegt telenet prime met zijn klikken en zijn klakken eruit, ik heb mijn abonnement bij disney al aangevraagd, dit kost mij 7 euro per JAAR, telenet rond de 30 per MAAND voor 99% oude films en series, bye telenet zal wel kijken via disney, amazon en netflix
  • Dominique Van der Poorten

    4 jaar geleden
    Was reeds te zien op netflix. Niks speciaals aan deze reeks. Te bekijken via vpn.