Deze jongeman wordt verdacht van een diefstal bij MediaMarkt in Turnhout. © RR

Politie zoekt MediaMarkt-dief die er aan de haal ging met Nintendo-spelconsole

Turnhout -

De politie regio Turnhout is op zoek naar een verdachte van een diefstal bij MediaMarkt in de Parklaan in Turnhout. Een jongeman ging daar aan de haal met een Nintendo-spelconsole.

De bewakingscamera’s van elektronicawinkel MediaMarkt in Turnhout legden op zaterdag 25 juli opnieuw een diefstal vast. Deze keer ging een jongeman er aan de haal met een Nintendo-spelconsole. De politie van de regio Turnhout lanceerde een opsporingsbericht in de hoop de verdachte te kunnen identificeren. “Lukte het je de voorbije dagen niet om nog eens af te spreken met één van je beste kameraden? Dan is dat misschien wel omdat je niet tot zijn persoonlijke bubbel behoort of omdat het gewoonweg veel te warm was om buiten te komen en nog eens af te spreken”, luidt het bericht van de politie. “Maar voor hetzelfde geld amuseert hij zich sinds enkele weken rot met een nieuwe Nintendo-spelconsole. De jongeman op deze bewakingsbeelden nam op zaterdag 25 juli zo’n spelconsole mee bij MediaMarkt in Turnhout. Gratis nog wel, want hij maakte de beveiliging van de spelcomputer los en wandelde er ongestoord mee voorbij de kassa.” (bvdl)

Personen die de jongeman herkennen op de beelden kunnen de politie contacteren via het telefoonnummer 0800.25.101 of mailen naar opsporingen@politieregioturnhout.be
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER