REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Jambon trekt 200.000 euro noodhulp uit voor Beiroet

Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) maakt 200.000 euro vrij voor noodhulp aan Beiroet, dat twee weken geleden werd getroffen door een zware ontploffing in het havengebied. Het geld moet naar de opvang gaan van zwaar getroffen gezinnen die door de mazen van het net dreigen te glippen. Dat meldt zijn kabinet maandag.

25 reacties

  • Dirk Thyssen

    4 jaar geleden
    Als er op een bedrijf geld nodig is voor een of andere werknemer gaat men rond met de pet , ik neem aan dat onze 70 ministers elk een drieduizend euro uit hun eigen zak gegeven hebben ?
  • Jean West

    4 jaar geleden
    Een land bekent om fraude en oorlog daar gaan ze nog wat geld aan geven.
  • Dirk vandergraesen

    4 jaar geleden
    De begroting is dus in orde? Onze schuld is ook weggewerkt dan? Wa gaan wij andere landen helpen als ze hier nog geen orde op zaken kunnen stellen. Geld uitdelen daar zijn ze hier goed in..
  • freddy cardoen

    4 jaar geleden
    Aan allen die hier zoveel kritiek geven op de gift van Jambon aan Beiroet . Moest ons dat overkomen we zouden ook blij zijn moesten we hulp krijgen om er weer wat bovenop te komen . En ik denk wel dat de meesten niet moeten klagen . De regering heeft de mensen niet in de steek gelaten . En de mensen die het minder hadden zijn ook niet in de steek gelaten . Je zou denken dat deze corona crisis het beste in de mensen zou bovenhalen , niet dus , alleen egoïsme zo te lezen .
  • luc caels

    4 jaar geleden
    Jambon, zou je niet beter de mensen hier helpen, ipv met geld te zwieren op een ander? Hier zijn er heel veel mensen die het kunnen gebruiken.